IMAGINI EXCLUSIVE/Grindă are o nouă poreclă Gunoi: Distruge o casă monument istoric din Focșani și mizeria din curtea firmei

IMAGINI EXCLUSIVE/Grindă are o nouă poreclă Gunoi: Distruge o casă monument istoric din Focșani și mizeria din curtea firmei

Ion Ștefan zis Grindă este ministrul Dezvoltării și vrea să fie de duminică noaptea primarul Focșaniului. Teoretic pentru acest lucru ar trebui să fie gospodar.

O să vă arătam mai multe imagini de la firma lui Nea Grindă unde dezastrul și nepăsarea sunt la ele acasădar și de la o casă monument istoric din Focșani pe care o distruge pas cu pas.

Așa cum se poate vedea din imagini peste tot sunt numai gunoaie și dărâmături, garduri rupte, mormane de pământ, gropi, scânduri aruncate peste tot, deșeuri, fiare ruginite și multe altele. Zici că ești în curtea unei firme care a dat faliment, nu una care în acte este prosperă.

Telenovela gospodarului Grindă ajunge, din păcate, și la o casă monument istoric, aflată taman în buricul Focșaniului, pe strada Mihail Kogălniceanu. Casa are o arhitectură superbă dar proprietari de rahat pentru că mai are puțin și se dărâmă.

Buruieni, tencuială căzută, cărămizi surpate, gunoaie, pet-uri, celofane, saci cu gunoaie, stolerie dărâmată, uluce și burlane de la scurgere care au căzut, decorațiuni picate. Asta e ce se vede pe afară. Cum o fi înăuntru vă dați voi cu seama.

Sursa foto și articol: Flux24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *