IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE CU MOROȘANU! AR FI FOST POZAT CITIND O CARTE!

IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE CU MOROȘANU! AR FI FOST POZAT CITIND O CARTE!

Un scandal de proporții  zguduie în aceste zile atât PNL cât și învățământul vrâncean. Se pare ca ghinionul se tine lanț de prim vicepreședintele PNL și candidatul la primăria Vidra, Daniel Moroșanu care este acuzat ca a fost surprins citind o carte.

Astfel, întreaga organizație de interlopi și analfabeți din PNL s-au răsculat și au spus ca își vor da demisia din partid pentru ca nu se mai simt reprezentați de Moroșanu! Astfel, întreaga cariera politica a lui Moroșanu risca sa se ducă de râpă după ce pe internet au apărut imagini compromițătoare în care prim vicepreședintele PNL pare că citește o carte! 

„Este odios și scârbos ce se întâmplă”, a declara sub protecția anonimatului un analfabet din PNL. ”Eu l-am crezut un penelist adevărat un urmaș demn al lui Ion Ștefan. Am auzit un zvon ca vrea sa dea iar BAC-ul și ca s-ar fi înscris la sesiunea din toamnă, dar am sperat până în ultima clipă că nu este adevărat” a mai completat militantul.  

Văzând răscoala din partid, Toma a chemat-o pe șefa profesorilor din județul Vrancea și i-a ordonat ca de acum, la clase, toți dascălii să folosească doar pachetele cu cărți de joc pentru a nu mai crea palpitații interlopilor din PNL. Inspectoarea Marchitan a jurat cu mana pe inima ca va impune de la ultimul învățător pana la cel mai de sus director de scoală ca nimeni sa nu mai îndrăznească sa folosească altceva la scoală. Ba ca sa ii facă pe plac pana la capăt, a promis ca se va asigura ca la BAC sa se dea ca proba ”jocul de barbut” ca sa nu mai existe emoții pentru nimeni. Ea a promis ca cine îi iese din cuvânt zboară din funcție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *