Hai la angajări neamule…..dacă ești din PNL (sîc!) Sau, din ciclul, ce legi  mai încalcă PNL-ul!

Hai la angajări neamule…..dacă ești din PNL (sîc!) Sau, din ciclul, ce legi mai încalcă PNL-ul!

Și uite așa, dragii moșului,  mai aflam cum unora nu le e dat sa își petreacă bătrânețile acasă și vor musai sa stea prin instanța plătind avocații sa ii apere și sa ii convingă pe judecători ca ei nu vrut sa facă nimic nelegal, dar de la partid li s-a spus ca se poate!!!

Caci, dacă tot e stare de urgenta, ce s-a gândit neamul lui Grinda și al lui Moroșanu (aia de conduc PNL Vrancea pentru cine nu știe!), sa mai scadă rata șomajului în rândul lipitorilor de afișe de la PNL! Așadar, tovarășul doctor Negoiță pe numele lui de director medical al Spitalului județean, angajează fără concurs (ca doar sunt nevoi urgente (sic!)), vreo suta de membri cu carnet galben, asta în condițiile în care spitalul este aproape gol, nefiind internați bolnavi decât în secția de infecțioase!!!. Iar angajările sunt făcute doar pe baza de dosar, care, spune gura târgului, trebuie sa fie aprobat în prealabil de Daniel Moroșanu la sediul PNL. Dar e normal, nu? Sa plece pesediștii angajați pe baza de concurs cu pile, ca sa facă loc peneliștilor habarnişti, care se vor mufa la banii publici, fără stresul vreunui examen!

Noi, însă, ca niște cârcotași ce suntem, ne-am întrebat: ce fac ceilalți angajați din spital (asistente, infirmiere) care nu prea au obiectul muncii, și care stau acasă chipurile ca sa lucreze cu schimbul la covid???!!!

Răspunsul ni l-a dat un cititor: ”Pai, nu trebuie sa fie angajați elevii de la școala sanitara a dnei Codrescu și a dnei Negoiță – nevasta directorului spitalului?

 Sunt sigur ca atunci când vor fi audiați la parchet noii angajați or sa ciripească ca niște canari cu cine au vorbit și cui au dat buna ziua ca sa fie angajați în vremuri de restriște fără sa aibă habar cum se face o injecție. Iar dacă asta nu mai este corupție, atunci sigur se vor distra procurorii sa asculte înregistrările de la Colegiul director al spitalului când același penelist Negoiță, în calitate de director, a solicitat sa se încheie contract de prestări servicii cu firma soției sale, dna Negoiță de care ziceam mai sus, ba chiar sa se majoreze și tariful pentru doamna. Ca de, se anunță foamete și trebuie puși niște bani de o parte!

Bine ca asta nu este trafic de influenta și abuz în serviciu! Nu,  nici vorba!”

În fapt, situația sta așa: nevasta directorului medical al Spitalului Județean Focșani, doctorița Negoiță, medic de medicina muncii, datorita votului soțului, taie factura în fiecare luna, fundamentând ca verifica tensiunea fiecărui angajat al spitalului!  Este evident un conflict de interese care poate fi încadrat de procurori în lista faptelor de corupție, așa ca așteptam extrem de interesați explicațiile doctorului Negoiță, pus de PNL la conducerea spitalului!

Curat murdar neicușorule!

#pnl #coruptiaucide #dnasavinasavaia

Sursa foto: ziaruldevrancea.ro

1 thought on “Hai la angajări neamule…..dacă ești din PNL (sîc!) Sau, din ciclul, ce legi mai încalcă PNL-ul!

  1. Asa este. Cunosc situatia, a fost dat ca loc vacant si postul de jurist, unde departajarea at fi trebuit sa se faca la analiza dosarelor si sa se aleaga candidatul cu vechimea cea mai mare, asa ca cei din conducere au ales un candidat cu vechimea de 4 ani, respingandu-l pe cel cu 15ani, pe motiv ca nu a scanat si fata verso a diplomei unde era nota, de parca ar fi ajuns la un barem. Asta este PNL, iar locurile de munca sunt date aplaudacilor cu carnet galben.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *