Guvernul PNL a rupt orice legătură cu cetățenii! Campania electorală le ocupă tot timpul!

Guvernul PNL a rupt orice legătură cu cetățenii! Campania electorală le ocupă tot timpul!

În plină stare de epidemie , inundații, secetă, prăbușire economică , guvernul și-a intensificat notele agresiv-mincinoase din discurs, dar și exercițiile inutile de imagine cu care peneliștii continuă campania electorală menită să îi mențină la putere.

Ministrul Grindă al dezvoltării României a încercat și el la sfârșitul săptămânii un giumbușluc organizat pe bani publici în “grădina” unui membru de partid, în care a dorit să puncteze electoral, atrăgând atenția asupra deschiderii și preocupării de care PNL-ul este capabil pentru binele comunităților.

Bineînțeles, că cinismul și aroganța specific liberale au ieșit iarăși ca păduchele în frunte!

La întâlnirea plătită din bugetul ministerului și declarată ca fiind una “de lucru”, la care specialiști din ministerul lui Grindă erau veniți să dea răspunsuri la probleme de ordin practic legate de proiecte în derulare sau viitoare cu care se confruntă administrațiile locale, au fost invitați primarii din Vrancea.

Ca în multe alte situații similare, unii primari, mai puțin specializați în chestiunile tehnice au delegat (așa cum se face!!!) specialiștii din subordine care se ocupă efectiv de proiecte, să meargă să ia lumină în decorul relaxant de la Hora Miresei, direct de la echipa pusă la dispoziție de Grindă.

Surpriză! Funcționarii din primării înarmați cu întrebări concrete și documente, delegați să participe sâmbătă la întâlnirea de gradul 3 cu funcționarii din MLPDA nu au fost primiți să respire același aer cu senatorul Toma, Prefectul Berbece și primarii liberali, pe motiv că nu aveau rangul necesar accesului la întâlnirea  “de lucru” ! Așa se face că intrușii au fost invitați să părăsească ringul atent pregătit pentru “orientații” politic sub camuflajul unei acțiuni administrative.

Pentru că nu cunosc uzanțele și caracterul unei întâlniri “de lucru”, pentru că liberalii consideră banul public și administrația centrală o moșie pe care pot să o folosească discreționar și pentru că au umilit din considerente politice oameni cu multe clase deasupra lor, probabil că PNL va deconta la vot ceea ce s-a dorit să fie o mangleală administrativă cu beneficiu electoral!

Sursa foto : Facebook / Public

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *