Guvernul Orban, Moarte sigură!

Guvernul Orban, Moarte sigură!

Guvernul Orban e mai periculos decât Coronvirusul! Guvernul Orban e guvernul Morții! și nu o spunem noi ci o spune presa care nu a fost mituită (cu campanii de informare COVID de doi bani, la care românii schimbă imediat canalul când încep măscările gen: poartă mască, spală – te pe mâinii și altele).

Populația acestei țărișoare câți am mai rămas pe ici colea și la noi la Vrancea dragă sunt mai loviți și suferă mai rău din cauza deciziilor incompetente, absurde, ale guvernului Orban decât din cauza virusului. De câte ori am mers pe stradă, în instituții publice, târguri, oboare, piețe, lumea purta mască și li se vedea doar ochii de ziceai că se pregăteau de vreo spargere la bancă.

Analiștii care apar pe la televizor și care mai au ceva măduvă pe șira spinării spun cu vârf și răspicat că orice zi în plus cu guvernul Orban la conducerea țării înseamnă mai mult rău, mai mulți morți, mai multe cazuri de îmbolnăviri, mai mulți șomeri, mai multe falimente, mai multă sărăcie, mai mult pericol pentru viața și familia fiecărui român.

Când vă uitați la tembelizor și îi vedeți pe Klaus Iohanis cum rânjește pe sub mască și Ludovic cel răspândac de COVID  îți vine să spargi ecranul, dar din păcate nu ai alți bani să cumperi un altul. În timp de românii suferă, guvernul Morții umflă, fură cu aroganță criminală și umflă buzunarele clientelei sale politice.

Pe dealurile din Vrancea, unde mai speră că poate prosti încă poporul trepădușii cufuriți în galben umblă cu Ion Ștefan, zis „Nea Grindă” cum l-a poreclit presa din România, sau ministrul lui „vom face astăzi pentru mâine”, sau „prietenul interlopilor din Focșani” așa cum îl numește ziarul Comisarul , sau cel care se vrea candidat până la pensie la funcția de primar pierzător de Focșani, Dancă, zis Trancă, un parvenit din Neamț izgonit de lumea de acolo, Behăială, Croitorașul cel viteaz uscat ca un maț de oaie și mult popor plătit cu câte 200 de gologani de căciulă. Asta e poporul gălbinării!

Deschideți ochii până nu întoarceți altceva!    

1 thought on “Guvernul Orban, Moarte sigură!

  1. Ca un ziar independent aștept desigur și un articol despre hodorogul securist prăfuit Tîlvăr și de ce nu și despre celălalt hodorog Dumitrescu cu care PSD speră, că deh speranța moare ultima, să câștige alegerile prin Vrancea. Cei doi împreună au tot atâta vlagă în ei cât un condom folosit. Dacă Tîlvăr mai mișcă de alibi câte ceva prin tot felul de pustietăți, să nu cumva să se ia cineva de el, ălălalt Dumitrescu nu se știe sigur dacă-i mort sau viu că nu l-a mai văzut nimeni de ani de zile. Duo-ul formidabil este pe lista de la Senat dar ce caută ei acolo nu știe nimeni nu exactitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *