Gura târgului spune că PNL-ul are emoții pentru rezultatele de la BAC!!! S-o fi copiat la BAC la Vidra! Unii zic că BA , alții că DA!

Gura târgului spune că PNL-ul are emoții pentru rezultatele de la BAC!!! S-o fi copiat la BAC la Vidra! Unii zic că BA , alții că DA!

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe lucrările redactate la examenul de bacalaureat de domnul Daniel Moroșanu, că au și început acuzele cum că treaba în sălile unde a prestat liderul PNL nu ar fi fost tocmai curată!

Sursele noastre spun că există deja o plângere la procuratură prin care s-a solicitat verificarea modului de desfășurare a examenului, date fiind suspiciunile de fraudă aranjată taman ca să ia cât mai multă lume examenul!

Se pare că din înregistrările de pe camere se poate observa cum, după lecturarea temeinică a subiectelor, unii candidați mai străini de școală,  făceau o bună perioadă de timp inventarul la păianjeni. La un moment dat, câte un concurent din clasa în care întâmplător se afla și Daniel Moroșanu, semnala faptul că nu se simte prea bine, iar asistentul Ionel era solicitat la clasă pentru a rezolva situația. După plecarea lui Ionel, atmosfera se destindea, inspirația candidaților urcând exponențial, până peste minimul necesar promovării.

Soarta  ar  fi făcut ca Daniel Moroșanu să fi  susținut  examinările taman în sălile unde  Ionel era chemat în ajutor, faza cu răul de examen rămânând o constantă stresantă pentru candidați pe tot parcursul BAC-ului!

Ghinionul face că unul dintre elevii care au beneficiat de fițuica plasată strategic “bolnavului” (spre a umbla din mână în mână, pentru că pe ea erau scrise la calculator suficiente informații pentru o notă de trecere!),  să cadă pradă vigilenței supraveghetorului, care l-a eliminat pe  neatent din sala de examen!

Băiatul, sub imperiul emoțiilor a încercat să explice cum au stat lucrurile, și că nu numai el, ci toată lumea a beneficiat de ajutorul lui Ionel, însă, tânărului i s-a explicat cum e în viată! Subtilele  sfaturi  administrate după un  model sănătos, patentat de vedetele locale de la Vidra, au așezat situația neplăcută sub tăcere!

Așteptăm cu sufletul la gură să aflăm ce spun camerele de supraveghere de la Sala 1, apoi cele de la Sala 2, apoi Ionel, apoi băiatul cu ghinionul, apoi , poate , Daniel Moroșanu!!!

Sursa foto: Floriana Jucan / Facebook

2 thoughts on “Gura târgului spune că PNL-ul are emoții pentru rezultatele de la BAC!!! S-o fi copiat la BAC la Vidra! Unii zic că BA , alții că DA!

  1. Oare camerele de supraveghere or fi mers in sala prim-vicepresedintelui? Sau o fi cazut semnalul?
    Cam nasol pentru supraveghetor si director ca vor trebui sa dea cu subsemnatul 😀

  2. bai fratilor voi ati crezut ca Morosanu a invatat la matematica. pai habar n.are ce este triunghiul isoscel daramite sa stie teoreme si ecuatii. iar la romana el crede ca Otilia din enigma este o fetita care a prestat pentru el la bordel prin Italia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *