Grindă nu știe nici cum se scrie corect PNDL!

Grindă nu știe nici cum se scrie corect PNDL!


Pe facebook Grindă ca ministru al lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, se laudă că într-un an, i-a bătut pe pesediști pe programul lor de suflet! Cum care program de suflet? PNDL ! Exact este vorba despre programul al cărui nume nu știe nici acum să-l pronunțe corect și mai nou nu este în stare nici măcar să-l scrie fără să greșească! Corigentul la abecedar ajuns ministru se bate cu pumnul în piept că el este cel care aduce bani în Vrancea. Câți bani? El zice că 2 miliarde de euro, sumă care l-ar face invidios și pe Câțu.
Ca să fie clar Ștefan nu este în stare să facă nimic pentru Vrancea, poate doar să aducă 2 miliarde de gogoși în județul nostru. Vrâncenii aproape sigur nu vor avea parte nici măcar de astea, sigura certitudine fiind doar găurile de la gogoși pe care le-a livrat deja în județul nostru în campania pentru alegerile locale și în cea care abia a început. Suntem curioși și noi de câți bani poate să-i mai pape Silviu Mănăstire, singurul jurnalist care este suficient de flămând încât să-și asume riscul de a-l mai invita pe Grindă la o emisiune TV.
În postarea pe facebook Ion „Grindă“ Ștefan nu spune că Programul Național de Dezvoltare Locală a fost înființat de PSD iar acum a ajuns pușculița lui personală pe care o zornăie în fața primarilor. Ești primar și ai un proiect pe PNDL și ai nevoie să-l vezi finalizat? Se rezolvă dacă îi duci un număr de voturi lui Ion Ștefan. Imediat după alegerile locale Orban, Ștefan, Dancă au vrut, la un moment dat să desființeze PNDL dar s-au gândit că mai bine să-l utilizeze ca instrument de șantaj pentru primari. Vrei bani sari în barca PNL și se rezolvă proiectele pe care le ai! Nu sari, nu ai bani! Așa adună Ion Ștefan voturi pentru PNL!
Băi Grindă PNDL, PNDL. Dacă mai spunem de multe ori începem să-l imităm pe Grindă! Ptiu drace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *