„Grindă”, n-are mamă, n-are tată! (hain om la inimă!)  ucide toți liberalii vechi

„Grindă”, n-are mamă, n-are tată! (hain om la inimă!) ucide toți liberalii vechi

Dacă mai aveți vreun dubiu cu privire la faptul că Ion Ștefan, zis „Nea Grindă” cum l-a poreclit presa din România, sau ministrul lui „vom face astăzi pentru mâine”, sau „prietenul interlopilor din Focșani” așa cum îl numește ziarul Comisarul , sau cel care se vrea candidat până la pensie la funcția de primar pierzător de Focșani, nu are mamă și nici tată, a tăiat și a fulgerat în propriul partid. Și ca să vedeți ce smardoi e „Nea Grindă”  s-a repezit și i-a tăiat capul lui Sorin Secară, vechi membru PNL la Dumitrești. Dar cine e Sorin Secară? Păi vă spunem noi că am citit și văzut atât pe rețelele de socializare dar și în presa națională.

Omul, Sorin Secară este un funcționar la o bancă din comuna Dumitrești, județul Vrancea și membru cu vechi ștate rămas încă în adunătura de ..…. numită PNL. L-a împins dracu cum se spune pe omul acesta și a candidat pe lista de consilieri ai partidului gălbejit să iasă și el consilier, să facă ceva pentru localitate. Zis și făcut! Fuseră alegerile oamenii au fost „convinși” să voteze PNL cu lemne, bani, materiale de construcții, camionete de balast, teancuri de verzi euroi, bilete de avion gratuite din Italia, Germani, Anglia, Spania, Franța, toate țările pământului și câte și mai câte.

Leberali de la Dumitrești au obținut cu aceste mizilicuri date la popor scaunul de primar în persoana pădurarului Adrian Blana lui Urs și 7 consilieri majoritatea paznici ca lupul la pădurile țărișoarei. A fost înscăunarea, au fost prezenți Behăială, „prietenul interlopilor din Focșani” , Croitorașul cel viteaz uscat ca un maț de oaie și alții. Veniră rândul să aleagă viciuprimar și o făcură. Surpriză, băieții galbeni la ochi și la ficat precum gălbinarea au venit cu propunerea să fie viciuprimar un băiețaș care umblă prin codrii care habar nu are ce înseamnă să faci administrație. Aoileu!!! la vot s-a rupt căruța gălbejiților și nu a ieșit Iulian cel Hoinar de prin păduri ci omul acesta de la bancă, Sorin Secară. Sorinel a nostru jurat că va sta drept ca bradul din pădure și va lucra pentru bunăstarea locuitorilor din Dumitrești. Na!, că jurământul lui Nea Sorinel nu durat decât câteva zile. De ce ? Că a intervenit omul cel negru și rău la inimă și l-a zvârlit cât acolo pe Sorinel drept afară din PNL și din consiliul local Dumitrești. „Nea Grindă”, căci el e omulețul cel negru a tunat de la București de unde învață scrisul de mână că dacă nu dispare Sorin Secară de tot va fi vai și amar de el, de familia lui și de comuna Dumitrești.

Sorinel, s-a conformat și a anunțat pe Facebook că își dă demisia din tot încheind zapisul său cu formula „Las NOUA EHCIPĂ DE TINERI care conduce azi PNL Dumitrești, să realizeze în următorii 4 ani tot ceea ce au promis cetățenilor „UN TRAI MAI BUN ȘI PROSPERITATE”. V-ați prins ce vrea să zică domnul fost liberal? Adică Nimic, nimic, nimic!

Bravo bă băieți! Cum să votați măi deputat pe Ion Ștefan, zis Grindă, un agramat care nu poate spune două fraze cap coadă fără să se uite în abecedar? Măi liberali ai lui Brătianu! Vouă vă place pe mâinile cui a intrat acest partid? Vă reprezintă? Mai sunteți demni în partidul acesta? Vom afla………..                   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *