Grindă n-are mamă, n-are tată, e făcut de-o bunică, pe care o reneagă, dacă trebuie sa o angajeze!

Grindă n-are mamă, n-are tată, e făcut de-o bunică, pe care o reneagă, dacă trebuie sa o angajeze!

La TVR 1 în emisiunea lui Ionuț Cristache,  “România 9”, miercuri seara ne-a distrat  Ion Ștefan, responsabilul cu  dezvoltarea comunităților locale și a ţării per ansamblu, în calitatea sa de ministru al Dezvoltării Regionale. 

La partea cu neamurile a fost delir total! Deși inclusiv prietenii de pahar îi aruncă în față reproșurile legate de cohorta de neamuri și apropiați înfipți  în funcții , Grindă, nu și nu!

Deci, neamuri nu are, iar dacă ar avea,  clar sunt cele mai competente la etapa pe județ și pe țară! Și acum, după ani de anonimat,  i-a scos la lumină să lupte  la baionetă cu funcționarii trecuți prin școală!

Plus că  ăștia ai lui sunt cu toții filantropi  și lucrează mai mult gratis, dat fiind  că “nu se atinge banul de ei, cum nu se atinge apa de pana de gâscă!”

La faza cu acțiunea de înrudire a promis că nu rămâne nimeni necăutat, pentru că PSD-ul, în loc să îi inventarieze neamurile ar trebui să consoleze oamenii amărâți, pentru care Guvernul nu are momentan decât amenzi!

Ce să mai, concluzia e că s-a înrăit lumea și de-aia am fost pedepsiți să suportăm PNL-ul întru mântuirea de apoi!

Deși moderatorul a mai dorit să abordeze și subiectul crizei economice de proporții care paște România, nu a reușit să scoată de la ministrul Grindă nicio idee clară despre  proiectul de țară la care se gândește prietenul Orban.

Grindă a tot ținut-o langa cu ministerul antreprenorilor care era închis și acum e deschis,  pentru că el are bani de autostradă, de spitale, de gaze, dar, cu toată voința Guvernului Orban,  nu le iese de 8 luni nimic! Un singur lucru e cert,  acela că  examenele pe posturi vor fi date în direct  la televizor!

Nu suntem surprinși ca Grindă își reneagă neamurile, pentru că nu este prima dată.

Sursa video : Dosar de politician , B1TV

Sursa video : Dosar de politician , B1TV

Sursa foto : Facebook.

1 thought on “Grindă n-are mamă, n-are tată, e făcut de-o bunică, pe care o reneagă, dacă trebuie sa o angajeze!

  1. Examene date in direct? Asta e chiar prost rau! Nu s-a gasit niciun consigliere sa ii zica ca e nelegal si ca o sa dea daune morale din averea lu Tata Coman multi ani daca ramane la fel de netot?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *