Ghici cine mai castiga un post de șef în Vrancea, la un concurs – pe bune – în plina stare de urgenta?

Ghici cine mai castiga un post de șef în Vrancea, la un concurs – pe bune – în plina stare de urgenta?

Trombonistul Ion ”Grinda” Ștefan printre bâlbâieli și roșeli de fata mare, tipa din gura de șarpe în ziua când a fost pus ministru,  că angajații care au fost „înșurubați” „prin sistemul PCR, adică pile, cunoștințe și relații” vor trebui să își găsească un alt loc de muncă!!

Toate bune și frumoase pana când am înțeles de fapt care era durerea cea mai mare a lui Ionuț și a penelistilor. Familia și prietenii care nu aveau loc de munca și care, din cauza pesedistilor rai, nu au avut acces la funcții și banul public! Și nu pentru ca nu s-ar fi priceput, ci pentru ca oameni rai și invidioși nu au văzut comoara care se ascunde în genele familiei Ștefan și a șomerilor cu studii puține din PNL.

Nu mai este cazul sa reiau toate rudele, prietenii și prințesele care și-au făcut loc pe posturi călduțe și plătite cu bani frumoși din bani publici. Ce îmi provoacă greata este, însa, cabotinismul!

Este vorba în propoziție de aceia care ”a mâncat și gura lor ” destul,  inclusiv când erau în opoziție. Sa va aduc aminte de concubina lui Sebi Oancea (de pe vremea când nu erau plătiți de PNL -Sic!), Iulia Crețu, care scria despre cum angaja primarul penelist Toma pe posturi de funcționari publici numai persoane cu carnet galben? Ce ii recomanda atunci? Pai, am zice noi, partidul primarului! Acum ea nu mai scrie decât de bine. Acum, este și ea la masa 😀 !! https://www.ziaruldevrancea.ro/special/politica/79370-georgel-constantin-face-o-“haltă”-la-jariştea-pană-să-ia-prefectura.html

Dar scriem noi! Vi-l mai amintiți pe Georgel Constantin? Secretarul general al PNL Vrancea, acel cadru militar pensionar cu pensie speciala  de multe, multe milioane,  care nu a avut nicio problema sa ii pupe inelul lui Oprișan ca sa câștige niște parale de la Consiliul Județean? Da, da…!!! pentru cei uituci, le reamintesc de vremurile când Nea Georgel era ”reprezentantul comunității în ATOP”, adicatelea, propus direct și exclusiv de pesedistul Oprișan. Ei bine, nea Georgel scria cu mânuța lui, zilele trecute, pe grupul penelistilor, ca își dorește ca iepurașul de Paste (nu exista nea Georgel, pe bune??!!!) sa îl scape de ”gașca nenorocita de pesedisti” ca sa se elibereze mai repede posturile de șefi.

Captura de ecran din grupul PNL

Uite cât de greu ii este acum prefectului Berbece sa își caute loc de munca. E corect? Pai, omul nu mai  poate fi acum decât șef! Și niciun post nu e liber! La fel și domnișoara Ana Maria Dimitriu, diva penelista și cam trecuta de cruda vârstă a tinereții care încă sta în șomaj pentru ca nesimțitului de Mindrila acum i s-a năzărit sa ia coronavirus.

Nu putea sa mai aștepte o săptămâna sa fie și ea director? Și tot asa….

Dar, nu va faceți griji, angajările soțiilor de penelisti continua! Nici coronavirusul nu-i sperie. De exemplu, la instituția condusa de pedelisto-penelist Vasile Croitoru, Direcția de Statistica Vrancea, au fost scoase la concurs în plina stare de urgenta doua posturi: unul pentru  nevasta lui Adrian Crețu, fost consilier județean PNL și actualmente purtătorul de vorbe al prefectului, iar celalalt post pentru însuși prefectul Berbece, căruia ii cam expira detașarea pe post în luna mai. Dacă pentru postul la care aspira prefectul s-a decis amânarea din motive de coronavirus (cum altfel, ca doar nu pentru ca i-a fost teama lui Berbece sa dea explicații ca sta de concursuri în plina stare de urgenta) pentru celalalt post, comisia a decis ca nu se poate infecta de la un singur candidat, doamna Camelia Cretu.  Și suntem siguri ca totul este ”pe bune” (pe buneeee????!!)!

Camelia Crețu, după o cariera de vânzător de produse parafarmaceutice a intrat vertiginos, anul trecut, în rândul funcționarilor publici via primăria Jariștea (condusa încă, de facto, de Cătălin Toma!) iar acum, în plina stare de urgenta când unii stau în casa, ea merge  la concurs ca sa obțină un post călduț de șef pe la Statistica în Focșani. Va dați seama cât a trebuit sa învețe , dat fiind ca bibliografia e de-a dreptul aiuritoare, chiar și pentru un statistician cu vechime? Ea fiind singura candidata, se presupune ca a fost singura curajoasa? Sau în bibliografie a fost și Statutul PNL?

Mai pe scurt, speranța penelista,  din postul la care aspira  se va ocupa de cercetări statistice, intreprinderi și exploatații agricole! Pe un salariu net  de vreo 7000 lei!! Și este clar ca se pricepe, doar a fost un simplu angajat la o firma care vindea suplimente alimentare pana de curând și s-a mai specializat vreun an  și la primăria Jariștea pe post de ajutor de băgător de seama.

Dar nu-i bai, dormiți liniștiți, PNL veghează!!!

Iar cei care aspirați la posturi de șefi, va puteți orienta în aceste vremuri în care nu trebuie sa dețineți prea multa știința de carte dacă  aveți în cuget și simțiri peneleul!

Pentru ca sa se întâmple și mai ușor asta, Cătălin Toma  a promis ca o sa schimbe legea!!  Doar asa a scris cu mânuța lui pe același grup ca nea Georgel! A promis!!!  Atenție însă, nu pentru plebe, ci numai pentru penelisti! Poate schimba totodată și gramatica limbii romane. Tot pentru penelisti! Ca este greu pentru unii dintre ei cu atâtea cratime…..

Curat murdar, neicușorule!

#pnl #coruptiaucide #ipocriziaucide

Sursa fotografie : Vrancea24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *