Frica de alegeri naște monștri, Grindă o ia razna, din nou!

Frica de alegeri naște monștri, Grindă o ia razna, din nou!

Ion Ștefan postează pe facebook realizările sale în cei 4 ani de mandat. Printre ele majorarea alocațiilor pentru copii și prima de comercializare pentru agricultori! Zău? Ca să-i revină memoria dă-i o grindă-n cap! Pe 6 decembrie te așteptăm la vot să salvăm Vrancea, să salvăm România!

Aberațiile lui Ion „Grindă“ Ștefan ating ridicolul absolut acum, când mai avem mai puțin de două zile până la alegerile parlamentare. Pentru că în Vrancea vrăjeala nu mai ține Grindă a început să-și exporte prostia prin Alba și Tulcea. Adică pe unde mai are el interese (economice). Acum a venit rândul celor de la Alba să înghită rahaturile scoase de Ștefan. Între noi fie vorba cineva ne-a spus că Grindă are ceva neamuri (prin alianță) pe acolo și ar mai vrea să-și mai facă altele cu cererea de înrudire. Așa că a băgat câteva mii de coli albe în copiator și dăi și fă cererile alea că nu se știe cine vine, să fie pentru toată lumea.


Dar să revenim la tâmpeniile de pe FB. Aici Ștefan se bate cu pumnul în piept că a majorat alocațiile copiilor. Holera PNL-istă nu spune că proiectul viza de fapt DUBLAREA alocațiilor copiilor și a aparținut PSD. Ca să fie clar PNL s-a opus DUBLĂRII ALOCAȚIILOR PENTRU COPIII ROMÂNIEI! Bine-nțeles motivul a fost acela că nu sunt bani. Tablete ioc, testare pentru copii și profesori ioc! Nu spunem de sumele uriașe împrumutate de Câțu pe care copiii noștri cu alocații neDUBLATE le vor plăti. Cineva ne-a dezvăluit că peneliștii, la ordinele lui Klaus și Orban merg pe rând la biserică și aprind lumânări să nu ne retrogradeze ratingul de țară Standard&Poor`S ori Fitch. Apropo pensiile speciale ce-ați făcut cu ele măi nemernicilor! Le-ați lăsat să existe cu nesimțirea cu care penelistul Valeriu Stoica le-a înființat.
Vorbește Ștefan despre prima de comercializare pentru care agricultori? Pentru cei care nu au mai putut vinde în piețe pentru că voi le-ați închis??? Cum să mai producă micii fermieri dacă nu au cum să-și vândă produsele. Sau poate voi v-ați gândit să mai puneți ceva osânză pe samsari sau multinaționale.

Cum naiba v-ați gândit voi să redeschideți piețele cu câteva zile înainte de alegeri. Zău așa? Nu pute a nimic? Vă zicem noi că pe 6 decembrie oamenii vor spune clar PNL-ului: rahat ne-ați dat, rahat vă dăm!

Sursa articol : flux24.ro / Sursa foto : Public/Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *