Focșănenii cu copii mici au început să facă cereri de înscriere la facultatea lui Grindă

Focșănenii cu copii mici au început să facă cereri de înscriere la facultatea lui Grindă

În timp ce Focșaniul și județul Vrancea duce lipsă de creșe, Ion „Grindă“ Ștefan, ministrul sub Dezvoltării vrea să facă facultate la Focșani. Ghici unde? Într-o clădire reabilitată de Oprișan! 🙂
Culmea este că Ion Ștefan și Cătălin Toma și-au propus să facă facultate la Focșani înainte să întrebe pe cineva. Măcar din politețe față de alegători ar fi trebuit să-i întrebe ce au nevoie. Nu a fost cazul, măgarii nu stau la taclale cu boboru de rând. Așa că s-au gândit ei că Focșaniul ar avea nevoie de o facultate. Unde naiba să o pună? Într-o clădire reabilitată de Oprișan, bineînțeles, pentru că în altă parte nu au unde!!! Ei au adus Universitatea din București să se laude cu o clădire reabilitată de Oprișan!!!

Băieții ăștia doi, Ștefan și Toma au un tupeu incredibil!!! Nici măcar nu au șters praful ce să mai construiască altă clădire!!! În timpul ăsta PNL și Grindă anunță cu surle și trâmbițe lansarea Planului Național de Relansare și Reziliență în cadrul căruia promit că vor construi vreo 1.400 de grădinițe.

Pentru că nu dau o ceapă degerată pe ce spun fraierii de la PNL, focșănenii cu copii mici au început să facă cereri de înscriere la facultate pentru bebeluși că nu au unde să-i ducă, creșe ioc! La cât au stat închiși în casă vrâncenii în starea de urgență cred că cele 1.400 de creșe ar fi suficiente doar pentru județul nostru. Plus că după alegeri mai urmează o perioadă similară.

Nu de mult Grindă se declara foarte interesat de procesul de învățământ, mai exact de fosele septice. A terminat cu fosele septice, toate școlile din județ au wc-uri atât de noi încât Ștefan ne-a umplut pe toți de rahat. Iar acum ne trimite la facultate. Nu știm cum va debuta anul universitar următor în Vrancea. Dacă, Doamne ferește, nu terminăm cu pandemia de Covid-19 până atunci va trebui să mai aducă ceva tablete în județ, pentru viitorii studenți. Ne scuzați, am uitat. Iohannis, Grindă, Toma, Orban, Anisie și ceilalți peneliști nu au fost în stare să le aducă nici pe alea pentru elevii școlilor generale și liceelor. Am văzut mulți mincinoși la viața mea dar ăștia le dau clasă (facultate) la toți!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *