Fițuica PNL interzisa de Biroul electoral!

Fițuica PNL interzisa de Biroul electoral!

Disperatul de Grindă și infractorii lui au fost prinși făcând campanie otrăvită. Așteptăm primele arestări având în vedere reacția Biroului electoral!

Ion Ștefan – ministrul dezvoltări, Liviu Macovei, Cătălin Toma și lipitorii de afișe ai PNL sunt atât de disperați ca pierd alegerile încât, ca ultimă încercare, au cheltuit fabuloasa suma de 40.000 euro (de unde atâția bani!!!!) ca sa facă un flyer în care sa scrie o prostie despre Oprișan și Misăila! Scopul? Ca sa atragă disprețul cetățenilor care de altfel, le-au zis “hai sictir” candidaților PNL și ca sa încerce sa acopere ultimile dezvăluiri din presa locala și naționala referitoare la dosarele penale pe care șefii peneliştilor din Vrancea le au!

Din sursele noastre știm ca aceasta mișcare este pregătita de câteva zile bune și se discuta sa fie data pe piață doar dacă ultimele sondaje îl dau pe Ion Ștefan ca pierzător. Se pare ca nu doar Focşaniul este o problemă pentru PNL, pentru ca fițuica, de un penibil absolut, se distribuie și în localitățile în care Toma are informații ca pierde la procente mari de Oprișan.

Şi pentru ca veștile proaste le-a parvenit peneliştilor în cursul zilei de joi de la o mare casa de sondare a opiniei, s-a decis ca vineri, în ultima zi de campanie, sa se distribuie flyerul negativ.

Sursele noastre au spus ca în ședința de partid ținută în grup restrâns doar cu factorii de decizie din PNL, Ion Ștefan ar fi spus: “Știu ca pierd! Nu mai contează câți bani am băgat! Dar vreau sa îl vad pe Misăila distrus. Îl urăsc tare…..ca mi-a luat primăria și ca mi-o ia din nou

Asa fiind, în ultima zi de campanie, Ion Ștefan zis Grindă, Daniel Moroșanu, Liviu Macovei, Nicu Tănase și gașca de lipitori de afișe s-au încărcat cu hârtiuțe și au pornit la pas sa le pună la parbrize și prin scările de bloc ca ultimii boschetari niște flaiere negative cu un fake-news (știre falsa) referitor la o asa zisa vânzare făcută de Primăria Focșani, dar care a fost sub patronajul PNL, cea care a semnat fiind celebra Cristina Mihalcea, reprezentanta PNL în biroul electoral, pe vremea când era la primărie. De altfel, sursele noastre ne spun ca Mihalcea s-a ales cu un dosar penal pentru păgubirea Primăriei Focșani, în plângere fiind trecute tocmai acuzațiile pe care peneliştii au încercat sa le arunce în spatele lui Misăila. Cum vine asta madam Mihalcea? Ai vrut sa iți acoperi urmele?

Flyerele în cauză au inundat și celelalte cartiere, multe dintre ele fiind distribuite în timpul nopții. Focșănenii care dețin autoturisme s-au trezit dimineață cu materialele otrăvite puse la ștergătoarele mașinilor și în cutiile poștale.

Însă, toată treaba s-a fâsâit pentru ca peneliştii au fost prinși în timp ce distribuiau materiale cu acest fake news. Poliția a fost sesizată și vor fi întocmite dosare penale. Singurul care putea finanța o operațiune de o asemenea amploare este Ion Ștefan zis Grindă, candidat PNL pentru primăria Focșani care a și fost prins chiar în timpul acțiunii ilegale!!! Liberalii au trecut la campania murdară exact în ziua sosirii în Vrancea a ambasadorului SUA în România, Excelența Sa Adrian Zuckerman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *