Filimon face „pact cu diavolul”…

Filimon face „pact cu diavolul”…

Nu de mult timp, Ionuț FILIMON, consilier în CL Focșani și candidat la primăria Soveja a fost surprins în timp ce ieșea de la sediul SRI Vrancea.
Oare s-o fi dus să bea o cafea sau doar așa prin treacăt să salute pe cineva?
Din informațiile noastre, nu este pentru prima oară când este surprins că iese din clădirea cu pricina.
Dacă are sau nu prieteni pe acolo, sau poate stimabilul e cu jumătate de normă, pe noi nu ne interesează, cert este că nu poți merge oricând acolo. Mai mult decât atât, Filimon nu poate nega relațiile de prietenie cu foști oameni din sistem, printre care se numără Col.(r) Nicolai Șerban (știți e domnul acela care scrie epistole pe la o gazetă plătită cu bani de la stat n.r.), fost șef al SRI Vrancea, care la un momentdat cocheta cu politica și pînă la fuzionarea celor două amestecături de partide PDL – PNL, acesta – Nicolai Șerban a fost membru în Biroul Politic Județean al PDL, pe atunci tânărul Ionuț Filimon fiind mâna dreaptă pe secretariat a Secretarului General al PDL Vrancea, Ionel Partene, fostul director APIA, care potrivit presei de la vremea respectivă, acesta fusese descoperit că ar fi colaborat cu fosta securitate. Potrivit surselor, unul dintre Protejați, membrii ai biroului județean de către Filimon, ar fi fost chiar personajul, Nicolai Șerban.

Cercul apropiaților lui Filimon, nu este deloc întâmplător (oare de ce nu ne mirăm), aici îl putem menționa și pe ofițerul (r) de la 2:15 Filip Dan care împreună cu col (r) Vasile Novac, l-au scăpat pe Filimon de excluderea din PNL, în anul 2016 pe când acesta era în război deschis cu conducerea filialei PNL Vrancea. Brusc, aprigul conflict s-a încheiat ca și cum nici nu ar fi existat.

Un alt apropiat al consilierului Filimon, este Generalul de armată în rezervă, Virgil Bălăceanu, președintele Asociaţiei Ofiţerilor în Rezervă din România – AORR, un general controversat care în 2018 a fost implicat într-un scandal, intitulat de presă, „Lovitura generalilor (r) Băhnăreanu și Bălăceanu. Vor să preia cu forța controlul tuturor asociațiilor militarilor din România”.
Oare este o pură întâmplare, la alegerile generale din 2016, generalul (r) deschidea lista la deputați la Vrancea din partea Partidul Alianța Noastră iar pe locul trei era nominalizat un apropiat a lui Filimon, Laurențiu Dobre, cumnat cu interlopul Sandu Ștefan. Pe surse, se cunoaște faptul că personajul, Sandu Ștefan, are o relalție de prietenie cu Filimon, aceștia fiind văzuți de mai multe ori împreună într-un renumit local din oraș.

Sandu Stefan

Un alt general (r), apropiat lui Filimon, este chiar fostul șef al IPJ Vrancea, Silviu Crin Grosu, aceștia fiind buni prieteni încă de pe vremea când generalul era la cârma IPJ Vrancea, de multe ori fiind văzuți la Lepșa, chiar la casa de vacanță a generalului.
Cercul de prieteni cu „grade” a lui Filimon este numerous, suspect și deloc întâmplător, fiind considerat mezinul acestor prietenii.
Grupul apropiaților cu grade se extinde și în lumea afacerilor, de acolo de unde iese banul.

Filimon, controlează o firmă, administrată de mămica soacră a acestuia, care în perioada de pandemie a lansat mai multe oferte cu produse medicale, dezinfectante și produse care țin de igiena, la mai multe instituții din țară și chiar ministere.
Firma în cauza, colaborează cu o societate comercială, Royal Laundry srl Suceava, administrată de Bolea Marta, soția unui controversat luptător din cadrul Serviciul pentru Acţiuni Speciale al IPJ Suceava, Bolea Răzvan.

Bolea Răzvan și Ionuț Filimon

Acesta este luptător MMA și este cunoscut ca fiind unul din protagoniștii filmulețului care a apărut pe YouTube, disputa dintre un interlop și un luptător MMA. În cele din urma, polițistul, a fost provocat de un interlop într-un Mall din Suceava să se lupte. Motivul scandalului, faptul că, Bolea, în urma cu ceva timp i-a aplicat acestuia o corecție soră cu moartea. Încrengăturile cu oameni din sistem se pare că sunt la modă, mai ales când combini politica cu afacerile și „sistemul”. Surse ne confirmă făptul că afacerea cu dezinfectanți pe PANDEMIE nu a fost deloc rea. Tot pe surse, se pare că Filimon, controlează mai multe societăți comerciale prin care desfășoară diferite activități cu statul, acesta urmând să între într-o mega afacere cu softuri pentru diferite instituții, mai pe scurt viitoarea digitalizarea de care se tot vorbește. Vă ținem la curent!

Este de notorietate faptul că în ultima perioadă, Filimon a sărit la gâtul ministrului „Grindă”, făcând publică o postare în care îl critica dur pe Grindă cu privire la drumul Soveja – Lepșa, regie sau nu, materialul a facut valuri printre colegii de partid, mai mult se pare ca ministrul și-a asumuțit slugile să-l atace pe Filimon pe motiv că ar fi sărit la gâtul boss-ului. Inconștiență sau tupeu? Oare cine stă în spatele lui Filimon și care ar fi miza de acestea a avut curajul să-și atace colegul de partid, care până nu de mult timp aceștia erau în aceeași barcă? Ce se urmărește și care ar fi scopul acestor jocuri de culise??? Un film cu o regie proastă, care face ca ministrul Grindă să iasă triumfător. Regie sau nu, adevăr sau minciună???
Întrebare: Este Filimon „acoperit” în fața ministrului Grindă?

Ionut Filimon iesind din sediul SRI Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *