Fabrica de proști a PNL face prăpăd la DSP

Fabrica de proști a PNL face prăpăd la DSP

Deschidem școala dar ținem închise locurile de joacă! Bunghez și Lazăr nu fac, nici acum, deosebirea între starea de urgență și starea de alertă

Ca să demonstreze că există tâmpiți chiar mai mari decât ministrul Grindă, șeful lor de la județ, doctorii Bunghez și Lazăr de la DSP vin și ei cu una tare de tot. Dau avize de scenariu verde pe bandă rulantă pentru susținerea cursurilor față în față în școlile din Focșani dar mențin închise locurile de joacă din municipiu. Cei doi deștepți cu diplome medicale Bunghez și Lazăr nu fac, nici acum, deosebirea între starea de urgență și starea de alertă! Asta dovedește că cei doi nu sunt prea departe de chelnerii, ospătarii ori patroni de pompe funebre din PNL numiți de Tătaru în funcții la DSP-urile din țară.
Ca să fie clar pentru toată lumea, în câteva zile de cursuri vor apărea primele cazuri de infectare cu Covid. În lipsa testărilor și a altor măsuri de bun simț cum ar fi asigurarea de către guvern a măștilor de protecție tinerii vor arăta că îi doare în cot de ce zice DSP sau PNL, ei vor interacționa la școală pentru că își doresc o viață normală.
Ca să încheiem vă spunem că Bunghez și Lazăr argumentează că prezența copiilor la locurile de joacă este, nici mai mult nici mai puțin, o catastrofă planetară și micuții trebuie ținuți închiși în casă până vor împlini 18 ani și vor repeta în somn penele, penele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *