Exploziv! Devenit dependent de putere, Grindă nu se poate opri din furat!

Exploziv! Devenit dependent de putere, Grindă nu se poate opri din furat!

Din nefericire, cei câțiva intelectuali rămași în PNL Vrancea, care se încăpățânează să mai susțină cu munca lor la funcții publice toți analfabeții, interlopii și hoții din partid, nu reușesc să îl convingă pe Grindă că furtul intelectual se numește tot FURT, adică HOȚIE, MANGLEALĂ, FRAUDĂ, ÎNȘELĂTORIE ! Și dacă nu ar fi de plâns, am râde în hohote!

Astăzi obrăznicia și prostia învelite într-un tupeu golănesc au ajuns la cote paroxistice, fiind promovate de peneliști la rang de politică locală. Mai pe scurt, Grindă, zis și Ion Ștefan, acel ministru penelist care s-a remarcat prin faptul că nu știe să vorbească coerent și corect gramatical, posta astăzi triumfător că EL și Guvernul LOR au  reușit să aducă incubatoare noi în Vrancea.(Ce??!)

Carotarea la genunchi între politicieni, ca să fure atenția electoratului este un sport practicat de mulți ani, dar au existat mereu niște limite! Până mai deunăzi nu am văzut niciun politician care să își aroge munca opoziției cu atâta nerușinare cu care o face Grindă! Care nici mai mult, nici mai puțin se laudă cu munca PSD -ului și a lui Mîndrilă!

Ca să ajungi să furi de la cei despre care spuneai că nu au nimic de dat, să te fălești cu banii dați anul trecut Spitalului Județean de Urgență Focșani  de ministrul Pintea din Guvernul PSD, tocmai pentru achiziția incubatoarelor pentru nou născuți, trebuie să fii jos de tot!! Păi, dacă Mîndrilă a fost atât de bun  încât să facă toată procedura de achiziție și să asigure în conturi sumele necesare plății, de ce l-o fi  mai dat afară Grindă? Ca să îi poată fura performanțele pentru a le trece pe lista goală a realizărilor PNL din sănătate?

Să nu uităm cum la un post național de televiziune, Ion Ștefan recunoștea senin că el nu a reușit să își pună semnătura pe niciun contract de investiții pentru că toate erau deja semnate de Guvernul PSD! Problema lui Grindă și a sfătuitorilor lui în PR este că documentele care circulă pe net arată cum de fapt, toată achiziția  a fost făcută anul trecut, în 2019,  iar fosta conducere a spitalului nu a reușit să aducă în termen o parte din aparatură, întrucât  fabrica din America care a realizat incubatoarele a onorat comanda abia în ianuarie 2020, transportul peste ocean durând peste o lună.

Vorbim despre incubatoare pentru nou născuți, vitale pentru primele clipe din viața fiecărui bebeluș! Pe care managera lui Grindă, cu banii în conturi și incubatoarele gata de livrare nu a vrut în primă fază să le recepționeze, însă la  presiunea publică întărită de incidentul de zilele trecute când un incubator era să ia foc cu tot cu un bebeluș înăuntru,  a semnat hârtiile de preluare a incubatoarelor care erau pe punctul de a fi returnate din cauza orgoliilor politice! Adică peneliștii doreau să reediteze același scenariu prost ca la aparatul PCR – pentru testare COVID-19 care nici acum nu este pus în funcțiune!

Liderii PNL de astăzi ne demonstrează că prostul, dacă nu-i fudul, nu-i prost destul! Cel mai bun exemplu este Grindă cel lăudat de gașca de trompete  dirijată de  vicepreședintele Cristinel Irimia! Deși  a căpătat deja miros de râncezeală și este în picaj liber din topul gusturilor  vrâncenilor, Grinda cea făloasă continuă să umple  de penibil partidul pentru un amărât de procent atras mincinos la capitalul  electoral!

Sursa foto: A1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *