Exclusiv! Spitalul județean Vrancea nu mai are linie de gardă la cardiologie începând cu 1 mai! Directorul spitalului, Negoiță „Șpagăviță” – PNL nu a angajat medici cardiologi ca să facă loc asistentelor lipitoare de afișe.

Exclusiv! Spitalul județean Vrancea nu mai are linie de gardă la cardiologie începând cu 1 mai! Directorul spitalului, Negoiță „Șpagăviță” – PNL nu a angajat medici cardiologi ca să facă loc asistentelor lipitoare de afișe.

Mai acum o lună jumate în urma, ieșise huliganic urlând din toți ficații Toma de la PNL și cerea demisia lui Oprișan și a lui Mîndrilă pe motiv de „management defectuos”.😀 Nenorocirea pământului l-a adus pe Nelu Tătaru cu armata dupa el că să arate public „focarul de covid și groaza de la Focșani” spunând că de acum ei se vor ocupa la nivel de județ de tot ce înseamnă sistem medical.

Numai că ei, “competenții”, atât militarii cât și dr. Negoiță PNL(cel care mai nou a căpătat și numele de „Șpagăviță”, în urma angajărilor fără concurs…DNA-ul știe de ce ( 😉 ) nu se ocupă de covid-19, ci de desființat linii de gardă din spital!!!

Păi, cum vine treaba domnu Senator Toma, mare șef de PNL? Până mai acum doua luni țipai în gura mare că nu este acoperită integral linia de gardă cu medici la cardiologie și tu il pui  acum pe „competentul” Negoiță – Șpagăviță să o desființeze și să o comaseze cu linia de gardă de la interne?

Dar pentru că „gura bate….fapta”, ne uităm siderați de 1 lună cum spitalul lui domn Tătaru (ministrul sănătății) s-a transformat într-o gaură neagră unde activitatea primordială este semnarea adeziunilor la PNL! Oare, cum vor explica Toma și Ștefan (Grindă) în conferința lor săptămânală decizia directorului asumat de ei, de a desființa linii de gardă (mai ales la cardiologie care este o specialitate medicală foarte căutată, unde oricare dintre noi avem nevoie de consult permanent)! Dar, mai ales, așteptăm  să gângurească ăia de au CNP și creiere mici alături de gânduri mici cum explică comportamentul abuziv al lui Negoiță “Șpagăviță ” cu cadrele medicale.

Toma, de aceea îl aduceți săptămânal pe Nelu Tătaru la spitalul Focșani? Să le arătați ce ați mai reușit să distrugeți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *