EXCLUSIV ! Șoc! Spitalul Județean nu are conducere militară???

EXCLUSIV ! Șoc! Spitalul Județean nu are conducere militară???

Când un prost aruncă o piatră, mai mulți deștepți își rup gâtul să o găsească!
Cum s-a constatat deja, Grindă l-a mințit pe Tătaru în privința “dezastrului” de la Spitalul Județean și acum creierele cenușii din MApN și ale Ministerului Sănătății caută soluția sa spele rușinea.
Precum știți, Mîndrilă a fost internat cu forța de Tătaru grație „manualitații” lui Berbece. Numai că după ce l-au internat pe manager, specialiștii în guvernare și-au dat seama de prostie, nemaiputând la acest moment să numească pe nimeni la conducerea interimara a spitalului, atâta timp cât titularul este internat și conform legii, nu poate fi suspendat!
Naiba știe cum nu a sesizat greșeala niciunul din competenții PNL, care urmărind doar breșa creată de îmbolnăvirea lui Mîndrilă și mătrășirea lui cu orice preț, au pierdut locul, ca sa zic așa! 
Și mai grav este că actele cu numirea noii conduceri militare interimare ajunse la direcțiile juridice din cadrul celor două ministere au umplut de groaza specialiștii care au zis hotărât NU, refuzând sa acopere o așa mare ilegalitate și au dat aviz negativ!


Ce s-a întâmplat în toată această perioadă?
Militarii noștri bravi au semnat toate documentele spitalului în calitate de manager interimar, au emis dispoziții administrative și au angajat spitalul în achiziții și alte cheltuieli numai de ei știute, au angajat fără concurs vreo 130 de PENELIŞTI, ba mai mult, și-au comandat cu bani și niște emisiuni pe unele posturi securiste care arătau „iadul” din Spital! Doar acesta e motivul invocat de Berbece pentru care a solicitat conducere militară , rezumat la scuza ” Nu mă înțelegeam cu managerul”!


Bravo PNL,bravo națiune!

Mai Grindă, mai Toma, mai băieți, știe toată lumea cam cât de mincinoși și puțin mai mult incompetenți sunteți! Acum au aflat și cei de la ministere de nu mai vor sa audă de voi! Va dați seama în ce situație ați pus oamenii ăștia, dealtfel de bună credință? Cum e să vadă o țară întreagă că toate actele semnate timp de 15 zile sunt NULE de drept și să faceți astfel, armata română de rușine? Acum, ca să nu plece oamenii acasă cu coada intre picioare si să suporte o asemenea rușine, s-a găsit la nivel de ministere un simulacru de adresa prin care sunt înștiințați ca ei, militarii, au un rol de consiliere pentru acordarea unor servicii medicale de calitate… de parca dumnealor ar fi fost trimiși sa efectueze servicii medicale!
Ciudat este că nici până în ziua de azi, militarii curajoși, în frunte cu șeful medicilor, Negoiță PNL nu au îndrăznit sa intre, măcar de curiozitate în treacăt, în pavilionul de Boli Infecțioase unde se tratează Covidul 19 sa vadă ce-i acolo!!!  Va spunem noi, NU au intrat la infecțioase și nici nu era nevoie de ei! Credeau ca l- au prins pe Dumnezeu de picior și ca un militar le va executa ordinele, însă, mai nou, militarii îl pun pe Negoiță să semneze alături de ei pe orice adeverință. Cum care Negoiță? Șeful la medicii de la spitalul județean! Cel care are dosare de malpraxis și a schilodit câțiva oameni, cărora acum le plătește pensie de boala!  În mod evident cel mai bun specialist al PNL-ului, care la ședințele cu colegii medici mai are putin și ia bătaie la propriu pentru ca altfel nu ii poate convinge despre cât de „competent”este….!! 

Acum ca ne – am lămurit cu conducerea, despre multe alte lucruri legate de epoca penelistă a spitalului, vom reveni curând…!!!

Sursa foto: ziaruldevrancea.ro

1 thought on “EXCLUSIV ! Șoc! Spitalul Județean nu are conducere militară???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *