EXCLUSIV [INREGISTRARE AUDIO]! Război total în PNL Vrancea! Ion Ștefan pe făraș!?

EXCLUSIV [INREGISTRARE AUDIO]! Război total în PNL Vrancea! Ion Ștefan pe făraș!?

Și pentru că sursele noastre sunt mai informate și de sânge albastru, am aflat ca la conducerea PNL Vrancea, PNL-iștii vechi și cu orgoliu ( că sunt urmașii lui Rațiu) , sunt foc și pară că PDL-istul lui Băsescu , Ion „Grindă” Ștefan (împreună cu hoarda de amante, cămătari, interlopi și analfabeți) a confiscat PNL Vrancea.

Din cercetările făcute de noi, nu am aflat de nici o rudă de-a lui Oprisan pe care să o fi cocoțat în vreo functie publică!

Delectați-vă!

Înregistrare audio Georgel Constantin (PNL Vrancea) și Gheorghita Berbece ( Prefect Vrancea)

Transcript conversație

  • Georgel Constantin : „Deci nu mai sunt de acord sa îl schimb pe Marian Oprișan de pe moșia Vrancei și sa pun pe moșia Vrancei pe Ionuț Ștefan. Nu sunt de acord. Deci de la un stăpân la altul cu aceleași apucături și poate mai presus de atât, nu mai sunt de acord. Sa fie foarte clar. Până in momentul de fata, promovările din filiala Vrancea au fost : la prefectura a lui , la cancelarie a lui, la București si șef de… secretar de stat pe finul sau… laaaaaa….”
  • Gheorghiță Berbece – „ Știți bine că nu i-am cerut și nu am vrut funcția asta”
  • Georgel Constantin – „Așa… La cabinet toți finii si toți nașii… (neinteligibil)”
  • Gheorghiță Berbece – „Erați de fata acolo când s-a discutat”
  • A treia persoana – „ Si la noi nimic”
  • Georgel Constantin : „ Nevestele, amantele si verișoarele lor cu nevestele , amantele si verișoarele noastre, exact așa s-a întâmplat!”
  • Gheorghiță Berbece – „ Mie nu puteți sa îmi reproșați”….

5 thoughts on “EXCLUSIV [INREGISTRARE AUDIO]! Război total în PNL Vrancea! Ion Ștefan pe făraș!?

  1. Bă frăție, așa ceva doar în clanurile din America de Sud. Unde sunteți protestatarii din piețe să vedeți ce ați votat? Bravos. Ce zici Popilică Stroicică Norocică merge bine telefonul la înregistat? Bine că a pus-o pe nevastă-ta Maria candidat la Suraia că dădeai toată banda și Doamne Ferește că luau foc televiziunile centrale. Preasă în Vrancea mai este? V-au plătit pe toți și nu scrieți nimic. Bravooo băăăă.

  2. Proștii ăștia au fost inregistrați de Oancea alcoolicu, zis Pătatu. Dar în drum spre birou au pierdut înregistrarea într-o cârciumă. Alcoolicu Pătat cu Stancu bulangiu, sunt cele mai de jos slugi ale lui Grindă. Au primit pentru site-ul ăla de doi bani, suma de 48 (patruzeci și opt de mii) de euro publicitate de la Ministerul Dezvoltării, unde – ce să vezi – este șef același Grindă de Milcovu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *