EXCLUSIV: Bomba cu ceas la Spitalul Sf. Pantelimon din Focșani

EXCLUSIV: Bomba cu ceas la Spitalul Sf. Pantelimon din Focșani

Din surse apropiate PNL am aflat ca ministrul sănătății se pregătește să revoce ordinul de numire al Anei Maria Dimitriu și a chibiților ei din Consiliul de Administrație al Spitalului pana la finalul săptămânii.

Până să își retragă ministrul cuvintele, Ana Maria face joc de glezne pe lângă intrare ca să reușească să facă măcar o ședință de consiliu de administrație, să îl poată schimba pe Mindrila, așa cum i-a promis lui Stefan, șeful ei de la cabinet forever. Doar că, sunt urmăriți de ghinion am zice noi… Sursele noastre spun ca orice act ar semna ar cam fi nelegal si nu l-ar atinge pe Mindrila nici cât un țânțar.

Se pare că ministrul s-a speriat când  a fost sesizat în scris că iar a comis-o și că poate fi tras la răspundere pentru abuz de putere, taman  acum când are pe cap toată presa cu privire la conflictul de interese propriu. Buba este că Ana Maria Dimitriu si subordonații ei nu au apucat sa fie angajați la ministerul sănătății ca să poată fi numiți ca reprezentanți în CA si nici nu au renunțat la funcțiile de conducere politice in PNL care îi face incompatibili. Renunță Dimitriu, la a fi șefa femeilor liberale vrâncene pentru o funcție efemera într-un consiliu de administrație ? Sau Epure la șefia tineretului liberal? Sau se visează parașutată managerul spitalului județean fără a avea vreo calificare in management medical?

Dar, noi o înțelegem si o susținem pentru orice funcție bine plătita, pentru că domnișoara consilier are venituri mici si datorii foarte mari (vreo 14 mld lei) de la europarlamentare. 

Sursa fotografie : Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *