Exclusiv!!! Bate vântul schimbării la vârful Poliției vrâncene! Ghici, cine sunt beneficiarii premiului de fidelitate?

Exclusiv!!! Bate vântul schimbării la vârful Poliției vrâncene! Ghici, cine sunt beneficiarii premiului de fidelitate?

Nu cred că se aștepta nimeni ca prefectul lui Grindă să agreeze o colaborare cu șefii de arme din județul Vrancea (e adevărat, înțepeniți regulamentar în funcții, prin concurs, dar cui ii pasă?!!), care se fac vinovați de păcatul de neiertat de a fi dat concursuri pe post în altă guvernare decât cea a PNL-ului. Ba mai mult, sunt destul de greu de digerat de prefectul de Vrancea râsetele și glumele care se fac pe seama lui de când s-a apucat să verifice polițiștii de la rutieră dacă își fac treaba.

Pandemia l-a obligat pe Berbece să înghită în sec și să accepte, că deși a tot trimis depeșe la ministrul de interne cu nominalizări pentru o nouă echipă care trebuia să îi servească interesului politic dictat de șeful Grindă, masa și dansul mai trebuiau să aștepte până la ieșirea din starea de urgență.

Situația nu a fost deloc plăcută. Și nu doar pentru Berbece!
Crede cineva că e ușor să alegi întru sancționare, predilect pesediștii, dintre atâta amar de șoferi care circulă pe drumurile județului? Crede cineva că este ușor să găsești procurori care au fost membri PNL cu acte în regulă cu care să pritocești o răzbunare (care încalcă deontologia profesiei, dar servește credințelor politice intime!!!), și ai jertfit spre satisfacția șefilor tăi de la partid un primar? Credem că mulți au uitat că avem în Vrancea un procuror care a fost consilier local PNL în Consiliul Local Focșani și care, probabil, își dorește un post de șef de parchet.
Mai poți rămâne în anonimat într-un colț de județ? Nu, nu mai poți!

Gheorghiță prefectul are și el pe un colțișor din agenduța lui mică, la fel ca laptopul și creierul unora, un TO DO LIST, care nu se poate împlini decât cu cineva dispus să găsească soluții la aberațiile reclamate de mințile frustrate și scelerate din prefectură care visează că de la pixul lor va curge sângele unuia sau altuia, care s-ar opune parvenirii de partid!

Să nu uităm că se apropie alegeri și e nevoie să fie cât mai grabnic citați în fața organelor, împricinați cu greutate, care să dea sens luptei politice! Nu de alta, dar presa de partid a rămas fără muniție și trag băieții targa pe uscat cu subiecte expirate, care nu le mai bagă șefilor niciun beneficiu!

Și apoi, dacă se lungește atâta așteptarea, se duce naibii toată bucuria elementului surpriză, deja îndelung sărbătorită de nominalizați!
Vă lăsăm să ghiciți din ce podgorie o să fie avansat un șef de post la conducerea poliției vrâncene.

Sursa foto: IPJ Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *