Exclusiv…Acum probleme mari și grave la Spitalul județean din Focșani!

Exclusiv…Acum probleme mari și grave la Spitalul județean din Focșani!

Sub ghidajul PNL-ului și  a conducerii militare la Spitalul Județean s-a ajuns la  „PERFORMANȚA” infectării a 100 de cadre medicale. Evident este că au preluat focarul cu  9 cadre medicale infectate…și acum au „bătut” suta…!

Abia acum începe să se vadă „iadul” la Spitalul județean Focșani instaurat prin grija lui Toma și a lui Grindă care și-au dorit cu ardoarea schimbarea managementului în plină pandemie. Aceasta este „eficiența” instalării de garduri metalice și aplicării managementului militar…Crunt,oameni buni,dar adevărat… !

Domnul Ministru al Sănătății, spunea săptămâna trecută la un post de televiziune că urmează să se revină la conducerea civilă la spitalele care au avut situații deosebite: „Ne pregătim pentru Deva, ne pregătim pentru Focşani, noi sperăm ca odată cu ieşirea din starea de urgenţă, după stabilizarea focarelor, să putem face lucru. (…) La Suceava terminăm joi, când va fi predarea, iar la celelalte spitale urmează ca în două săptămâni să găsim această echipă care să îşi poată asuma preluarea acestei conduceri”.

Momentul predării managementului Spitalului Județean Focșani unei conduceri civile e tot mai aproape, și ministrul Sănătății căruia Focșaniul îi stă în drum, e tot mai prezent în județul nostru ca să stabilească reguli după reguli care ,se pare , că au făcut mai mult rău decât bine. Acum când spitalul județean se află la capacitate maximă în ceea ce privește spitalizarea bolnavilor de COVID ne întrebăm de ce terapia intensivă de la etajul III  echipată complet cu echipamente achizitionate din fondurile Consiliului Județean Vrancea și pregătită de fostul manager nu a fost utilizată nicio secundă.  Așteaptă cumva inaugurarea cu fast de către noua conducere ce stă să vie? Urma conducerea militară să ne dea o încredere mai mare, să avem un spital care poate face activitate medicală la standarde cum nu au existat vreodată şi ce vedem de fapt??!! Infectare generalizată, specializări nefuncționale, lipsa testărilor sau testări neconcludente, necunoscut și teamă!

Dacă era situația scăpată de sub control la Focșani când au preluat militarii conducerea, acum cu 100 de cadre infectate și cu spitalul plin de bolnavi de covid, acum cine ne mai ajută pe noi muritorii de rând și cine ne scapă de temutul virus ca să putem reveni la normalitate?

Susa foto: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *