Episodul I – Afacerile Anei Maria Dimitriu și contractele pe bani publici [DOCUMENTE]

Episodul I – Afacerile Anei Maria Dimitriu și contractele pe bani publici [DOCUMENTE]

I-a venit și domnișoarei Dimitriu rândul să dea explicații alegătorilor cum a ajuns la vârsta de 40 de ani fără să facă absolut nimic. Din informațiile publice oferite de domnișoara președintă a femeilor peneliste, am aflat ca singura activitate după terminarea facultății (sa tot fie vreo 18 ani de atunci) este cea politica. Ca de muncit…a avut noroc! A avut noroc să cunoască niște oameni, care cunoșteau alți oameni😊 Și uite așa, decide într-o zi domnișoara, că, decât să-și tocească neuronul, e mai bine să își folosească alte talente cu care a înzestrat-o mama natură. Nu mă refer la ce va gândiți in acest moment! Mă refer la excepționalul talent oratoric atât de dezinvolt etalat în public ba la ședințele de la primărie ba prin conferințele de presă, ba pe la ședințele de partid…de la centru! Și, pentru că în politică e bine sa știi exact ce face dușmanul pe care îl vrei învins, s-a gândit că înțelege administrație cum altfel decât făcând contracte cu statul…?!

Așadar, sa nu se mai mire nimeni că doar din salariul de consiliera a lui Ștefan Ion zis “Grindă” și cu o locuință de la ANL a reușit domnișoara să strângă sau să “convingă” un sponsor important, să ii dea 14 mld lei sa îi dea de suflet lui Orban sa o facă europarlamentar. Pentru ca noi am aflat! Avea de unde!

Într-un răspuns transmis de Primăria Predeal, ni se spune ca firma EUROTRUST BUSINESS SRL societate cu un singur angajat și având administrator pe dra Dimitriu Ana Maria, a făcut de toate😊 prin achiziție directa. Adică, domnișoara noastră pricepută și dibace a livrat 12 seturi a 12 oua colorate …din plastic (din păcate) …probabil pentru vreo vânătoare de Paste. Chestia asta i-a adus în buzunar 26 de milioane (scumpă vopseaua!). Și, pentru ca se pricepe la marketing, i-a oferit primarului din Predeal serviciile domniei sale contra cost pentru vreo 33 de milioane într-o luna. Dar, pentru ca este buna în ceea ce face, înțelegem ca a organizat cu mare succes un bal fastuos cu 12 invitați (ați citi bine: „bal” și „doisprezece”) cu preturi de cantina pentru care a încasat de asemeni niște bănuți.

Oameni buni, realizați ca specialista în marketing face de fapt bișnița pentru parangheliile PNL-ieste de la Căminul cultural Predeal, când aceștia au nevoie de stegulețe, cocarde, medalii, plachete, trofee, medalii cu șnur sau baloane, pe care grațioasă și îndemânatica președinte a femeilor liberale vrâncene le-a cumpărat din Dragonul Roșu si le-a livrat pentru suma modica de aproximativ 10.000 euro la stat.
Este Ana Maria Dimitriu mufată la bani publici de vreo 5 ani? Așteptam cu nerăbdare sa-și actualizeze declarația de avere ca sa vedem ce a mai contractat din noiembrie 2019 vajnica luptătoare anticorupție și de la cine a împrumutat banii aia mulți anul trecut?

UPDATE: La cererea publicului, atasam documentele care stau la baza articolului.

Sursa foto – Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *