După metroul suspendat de la Focșani, Grindă visează să se plimbe cu barca pe canalul Siret – Bărăgan (somn ușor Nea Ioane!)

După metroul suspendat de la Focșani, Grindă visează să se plimbe cu barca pe canalul Siret – Bărăgan (somn ușor Nea Ioane!)

Îl cunoașteți de acum pe cascadorul râsului, cum care?, pe Nea Ion Ștefan – Grindă, rușinea nației române, așa cum i-a spus Dragoș Pătraru în emisiunea „Starea Nației”, care s-a apucat mai nou de gogoși cu barca pe Siret. S-a băgat Ionel al nostru în canalul Siret, acela de beton construit de Nea Nicu Ceaușescu și a început Nea Grindă să gesticuleze, cred că zicea: PSD, PSD, PSD, PSD, așa cum face președintele țării care urăște din toată inima copii, părinții și bunicii acestei țări.

Hai să revenim la Ion, gură păcătoasă și să vedem ce are dânsul în cap în afară de baliverne. În gazeta care împrăștie cu venin și otravă și se dă gratis prin Vrancea, Nea Grindă spune că va face și că va drege, așa cum le promite la vrânceni că le va aduce luna de pe cer dacă va mai ajunge el deputat vreodată. Păi Nea Grindă de minciuni e sătulă lumea, ce dracu ai făcut până acum?, că faci mucegai de un an de când ești la Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și nu ai mișcat nimic. Acum vii să le promiți vrâncenilor că vei avea în vedere în mandatul 2020-2024, adică la Paștele Cailor! Bre! Iote colea am redat gogoșile matele: „Pentru guvernarea PNL și pentru parlamentarii PNL Vrancea, Canalul Siret-Bărăgan reprezintă o prioritate”.

Să mori tu! Bre Nea Ioane după metroul suspendat pe grinzi pe care l-ai promis focșănenilor vii acum cu minciunile astea pe care nu le mai cred nici copii de școală primară și ne spui că ai de gând să îți faci o bărcuță și să te plimbi cu ea pe canalul Siret – Bărăgan. Chiar așa de proști ne crezi? Singura soluție a matale e să îl scoți pe Ceaușescu din mormânt și să îi dai viață, dar îți aducem aminte că e un vis! Somn ușor Nea Ion! Bâârrr!, bâârrr!

Sursa articol: flux24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *