”Duoamna ” Turcan lipsește suspect din spațiul public.

”Duoamna ” Turcan lipsește suspect din spațiul public.

”Duoamna ” Turcan lipsește suspect din spațiul public. O fi plecată la sparanghel, or nu-și găsește o mască potrivită pentru figura ei……sau i-o fi frică să nu ia amendă? Unii s-au trezit amendați, dar bine că nu s-au trezit, Doamne ferește, morți!

„Vicepremierul Raluca Turcan susține că decizia CCR de a anula amenzile date în timpul stării de urgență este ”de-a dreptul periculoasă”. În ciuda faptului că mulți români jubilează după decizia CCR, Turcan consideră că românii vor sta în continuare la izolare și vor respecta Ordonanțele Militare.

”Decizia CCR în privința amenzilor acordate în timpul stării de urgență este de-a dreptul periculoasă, dar avem mare noroc cu românii!

Încerc să comentez cât se poate de puțin deciziile CCR, dar suntem într-o situație cu totul și cu totul ieșită din comun, așa că nu pot să nu mă declar dezamăgită de hotărârea Curții. Am încercat prin toate mijloacele posibile să împiedicăm răspândirea virusului și da, măsurile restrictive și punitive au jucat un rol important. De aceea, cred că decizia CCR aruncă în aer o bună parte din eforturile depuse de autorități și de români în această perioadă, deopotrivă.

După cum spuneam, avem mare noroc cu românii: sunt foarte încântată să văd că nici ei nu privesc cu ochi buni decizia CCR și că, dimpotrivă, au înțeles că nimeni, absolut nimeni nu vrea să dea amenzi de dragul de a le lua banii, ci pentru a corecta un comportament. E foarte simplu, ca să spunem lucrurilor pe nume: sănătatea și siguranța românilor au depins de respectarea măsurilor impuse prin ordonanțele militare.

Mai avem câteva zile până la finalul stării de urgență și am convingerea că românii nu se vor lăsa influențați de decizia CCR și vor continua să respecte prevederile din ordonanțele militare.”, scrie Raluca Turcan.”

Sursa: stiripesurse.ro

Sursa foto: cotidianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *