DSP Vrancea, mână în mână cu jupuitorii de la privat! Așa vrea PNL să vă protejeze sănătatea, pe BANI MULȚI !

DSP Vrancea, mână în mână cu jupuitorii de la privat! Așa vrea PNL să vă protejeze sănătatea, pe BANI MULȚI !

De data asta începem informarea mai acidă ca nicodată. Am citit în presa din Vrancea, mai exact în Monitorul de Vrancea, cum un contribuabil vrâncean al statului român, ăla care îi asigură salariul incompetenților de Ludovic Orban, Nelu Tătaru, Klaus Iohanis, Ion Ștefan, Cătălin Toma, Dancă – Trancă, Janina Lazăr, Cătălin Bunghez și lista ar putea continua cu sute de nume, s-a adresat DSP Vrancea pentru un test Covid. Omul, de bună credință a crezut că dacă dă o sacoșă de bani impozit la stat pe sănătate la fiecare salariu beneficiază de testare gratuită. Fals! Dar hai să facem o povestire pe scurt.

Catalin Bunghez si Janina Lazar

Omul nostru a simțit că ceva nu este în regulă cu el și a rugat un prieten doctor să-i facă un test rapid să vadă dacă are Covid sau nu. Prietenul său i-a făcut testul și a arătat că are COVID. A sunat de 112 să anunțe și a fost îndrumat să anunțe și la DSP Vrancea. A sunat aici a spus ce suferință are și cucoana de la DSP – instituție condusă de lipitorii de afișe PNL, Janina Lazăr și Cătălin Bunghez i-a spus clar să se ducă la o clinică privată. Auuu!, vă dați seama că de acolo aveau cei de la DSP comisionul. Oare cât se mai dă? 20%, sau s-a mărit 30%? Ei bine vrânceanul nostru pe numele lui Dan Avram nici nu a vrut să audă de așa ceva. Revoltat s-a luat de cucoana de la DSP și a făcut-o în toate felurile, atunci femeia i-a zis să se ducă cu trimitere de la medicul de familie că are test gratuit. Omul a țipat din nou la telefon și i-a zis cucoanei că în loc să izoleze boala nu face altceva decât să răspândească și mai tare virusul. Nu s-a înțeles cu tanti de la DSP și s-a dus la spital.

Ei bine asta se întâmplă în instituțiile pline de incompetenți și trepăduși care habar nu au, care au lipit doar afișe la PNL în campaniile electorale, fără să-i recomande altceva nimic. Mai vorbim de specialiști? Unde? Pe lună, că aici în Vrancea toți șefii de instituții care ar trebui să aibă grijă de sănătatea și protecția vrâncenilor au o singură incompetență: rude, neamuri, prieteni, amanți, amante, contribuabili cu sacoșa de bănișori cu cei de la PNL Vrancea.

„Oricum, plăcută experiență! Foarte competenți cei care sunt puși în posturi cheie și care habar nu au de protocoalele care trebuie respectate!”, își încheie vrânceanul mulțumirea la adresa instituției condusă de cei doi lipitori de afișe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *