Domnul s-a înălțat ! Sinteza zilei!

Domnul s-a înălțat ! Sinteza zilei!

De înălțare a fost liniște! Cine a dorit a mers la biserică, cine nu, nu! Biserica încă evaluează pierderile (slăbirea în duh!) !

La testare stăm prost! DSP-ul burdușit de angajați noi și voluntari nervoși, e vraiște! O zi cu șef, alta fără! Unii se întrebă pentru ce încasează atât amar de bani de la stat! Prefectul este singurul care știe ce e cu aparatul ultimul răcnet cu care s-a tras în poză!

La Spital, aparatul (tot ultimul răcnet!), nu funcționează! Nici nu mai e nevoie, acum că Prefectul a reușit să pună un manager cu pedigree! Vrâncenilor le dorim sănătate, iar doamnei manager sa treacă cu bine peste problemele conjugale și să rămână și cu pofta inimii!!!

La PNL șmenurile merg unse! Șeful local ( nu despre Toma este vorba!), se ocupă de strânsul banilor, cât Ion e la minister! Procuratura e ocupată cu mise-en place-ul!

Guvernarea PNL e o curvă originală care a plătit înainte! Presa alege fără să clipească abstinența și banii de buzunar ! Bine că se dă drumul la beții !

Minicampania electorală își dă duhul pe Facebook! Slăbuță, fără suflu, ca după boală! Comentatorii se interesează de banii de concediu!

Pentru orice nemulțumiri iscate în viața de zi cu zi, guvernarea PNL 🤥îndemână cu drag cetățenii să înjure cu sârg PSD-ul! 😳

Sursa Foto: Britanica.com

1 thought on “Domnul s-a înălțat ! Sinteza zilei!

  1. Vai de mama noastra. Plangem ca nu ne testeaza si stam cu aparatura aruncata pe holuri din cauza unir prosti care nu stiu decat sa zbiere si sa ameninte cu concedierile de zici ca sunt pe mosia lor personala! DNA-ul nu mai vede?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *