Directori de școli, umiliți de ministra Pepsiglas!!!

Directori de școli, umiliți de ministra Pepsiglas!!!

„ Fiți mulțumiți că nu v-am băgat în șomaj tehnic!!! “ 

În schimb niciun cuvânt despre măști, dezinfectanți, laptopuri, tablete.

Am trăit să o vedem și pe asta!!!

Pe asta e vorba de ministrul (ne)educației Monica Anisie – Pepsiglas, care a fost în județ să-i facă campanie electorală lui Ion Ștefan, zis Grindă. Toate bune și frumoase, doar că la ședința cu directorii școlilor vrâncene convocată de „analfabeta lui Grindă – Daniela Marchitan” noul șef de inspectorat școlar, trebuiau să participe cu toții, adică toți șefii de școli și de la sate și de la orașe.

Spre marea lor surpriză (neplăcută), bătaie de joc sau chiar jignire pe față unii dintre directori nici măcar nu au fost anunțați să participe la discuția cu Pepsiglas – Anisie. În fine, totul s-a desfășurat comunicând …. nimic.

Ministra s-a uitat cu ochi mari și galeși de necuvântătoare cornută și nu a spus nimic despre tablete și laptopuri pentru elevi și profesori. Nimic despre măști și produse dezinfectante. Dacă unii șefi de școli cu sânge în instalații și preocupați de soarta unităților pe care le conduc, a profesorilor, dar mai ales a elevilor au încercat să-i adreseze întrebări doamnei pepsiglas, „analfabeta lui Grindă”, Daniela Marchitan a sărit la gâtul directorilor și nu i-a lăsat să vorbească. Curat murdar! Cum pana mea voi directorași de școli ați venit voi să vă dați smardoi la ministra pepsiglas. Liniște în sală!!!, Ce dracu! Cunoașteți procedura.

Toată lumea să tacă mâlc și să dea din cap aprobator. Să nu cumva să deschideți gura că vă pierdeți scaunul! Cât timp e galbenul la putere, noi spunem ce aveți voie și ce nu, voi ciocul mic! Și io-te așa a decurs întâlnirea cu Pepsiglas. Adică aiurea în tramvai. Nimic concret, nimic real. Singurul lucru sigur este acela că toată răspunderea o să cadă de directorii de școli și pe profesorii cărora le-a mărit Guvernul lui Sică Mandolină salariu de la 1 septembrie cu 000%.

Bă fiți mulțumiți! Am uitat să vă mai spunem, dar o facem acum, Știți ce a zis ministra pepsiglas: „Fiți mulțumiți că nu v-am băgat în șomaj tehnic!!!”

Poftim educație!   

Sursa foto Facebook/NuRezist.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *