Despre noi

Suntem o alternativa la presa vranceana aservită. Va aducem in timp real toate informațiile din județ și din România! 🙂

Redactor Sef – Tomulescu B. – [email protected]

Editori:

Ionel Vranceanul


Textele, fotografiile și filmele postate pe Vrancea News pot fi folosite numai cu citarea sursei, în limita a 500 de caractere, şi cu link activ către www.vrancea.news.

Responsabilitatea juridica cu privire la textele aparute pe Vrancea NEWS apartine autorilor. Nu ne asumăm răspunderea juridică pentru conținutul informațiilor preluate de pe fluxurile agențiilor de presă sau de pe site-urile de interes public. Răspunderea juridică aparține celor care au formulat și redactat informațiile preluate de noi. Ziarul nostru publică INTEGRAL drepturile la replică primite la redacție, exceptând situaţiile în care se redactează atacuri la persoană sau se apelează la un limbaj necorespunzător.

Cod Deontologic Unic, adoptat în octombrie 2009

  • Dreptul la replică se acordă atunci când cererea este apreciată ca fiind îndreptăţită şi rezonabilă. Dreptul la replică se publică în condiţii similare cu materialul jurnalistic vizat, în cel mai scurt timp posibil. Dreptul la replică poate fi solicitat în termen de 30 de zile calendaristice de la apariţia produsului jurnalistic.
  • Textele din categoria „În gura târgului” sunt un pamflet și trebuie tratate ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.