Deși se vrea Arhanghel, Toma Cătălin ia tot mai mult înfățișarea unui înger căzut! Episodul III – SĂNĂTATEA VRÂNCENILOR!

Deși se vrea Arhanghel, Toma Cătălin ia tot mai mult înfățișarea unui înger căzut! Episodul III – SĂNĂTATEA VRÂNCENILOR!

PNL-ul caută să valorifice ideile expuse  vinerea trecută la sediul PNL, când  Cătălin Toma și-a susținut săptămânalul discurs patetic! La acea reprezentație formalul președinte  s-a tânguit  despre cât de răi sunt pesediștii și  despre cum Ciolacu și ai lui  îndrăznesc să facă opoziție, cam cum făceau ei, peneliștii  înainte să ajungă la putere…!

Cu vocea sa stinsă, Toma se minuna cum numai PNL-ul a rămas  să se perpelească de grija sănătății românilor și să cumpere toate măștile de pe planetă! Și nu oricum, ci prin achiziții directe, prin firmele de prin sate uitate de lume, care vor falimenta după ce se sifonează din bugetul de stat  zecile  și zecile de milioane de euro! Nu are relevanță pentru Toma nici faptul că în 3 luni guvernarea PNL  nu a reușit să atribuie cuiva gratuit vreo mască, de frică să nu cumva să profite pomana penelistă adversarilor politici! Cam pe-aici se învârte nivelul politic al peneliștilor  lui Toma!

Faptele dovedesc că PNL-iștilor nu le pasă de oameni, ci de avantajele lor personale!

Fără să sufle o vorbuliță despre cum de 8  luni de zile peneliștii nu fac altceva decât să căpușeze cu tupeu toate instituțiile statului cu camarila politică și personală pe principiul “amantele, nepoatele  și neamurile noastre sunt mai bune!”(măcar de ar fi așa!)!, Toma își ascunde neputința proprie arătând cu degetul la ce nu  au făcut blamații  predecesori!

Degeaba a  mai târâit  Toma în fața opiniei publice  imaginea terfelită a lui Mândrilă , care nu ar fi făcut și dres!  PNL-ul a demonstrat cu vârf și îndesat, că cu toată conducerea militară și paramilitară, cu stomatologii lor competenți, cu manichiuristele care îi conduc și consiliază, cu sprijinul direct al lui Tătaru și Orban, au dus județul la sute de infectați cu  COVID 19 în câteva săptămâni! În spatele unor poze cu saloane dezafectate și subsoluri insalubre PNL încearcă să ascundă de fapt incapacitatea de a reporni asistența medicală din Vrancea, dar și  faptul că nu mai pot controla focarele nedeclarate din numeroase instituții (inclusiv din DSP unde au fost semnalate cazuri de lucrători pozitivi în cazul cărora nu s-a făcut ancheta epidemiologică, cazurile fiind trecute sub tăcere și tratate pe ascuns!!!), din comune vrâncene în care primarii nu sunt informați despre pericolul din comunitate, refuzul de a efectua testări (deși au cu ce!!!), răspândirea intenționată sau incompetentă a virusului în toate spitalele din județ și multe alte situații care ar fi trebuit să se afle deja în atenția procurorilor!!!

Ce ar spune Toma dacă după toate dezvăluirile de corupție și jaf la care PNL-ul s-a dedat în pandemie fără să clipească, s-ar demonstra  că DSP-ul vrâncean, încălcând cu sârg legea,  menține intenționat starea de haos din sănătate, în scopul  îmbolnăvirii a  cât mai mulți vrânceni???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *