Deși se vrea Arhanghel, Toma Cătălin ia tot mai mult înfățișarea unui înger căzut! Episodul I – UNIREA FACE PUTEREA!

Deși se vrea Arhanghel, Toma Cătălin ia tot mai mult înfățișarea unui înger căzut! Episodul I – UNIREA FACE PUTEREA!

După ce o bună vreme PNL-iștii vrânceni au ținut coada ridicată, că  nu este nimeni ca ei, au ajuns la concluzia că datorită competenței dovedite în actul de guvernare le cam fug sondajele de sub picioare!
În fața acestei realități, Toma și Ștefan, cer dreptei să-i susțină cu toate forțele în principalele poziții electorale! Gândesc  strategii de partid,  în mințile lor înguste, că eventualii aliați nu vor rata șansa să găsească un os de ros aruncat de liberali pe undeva pe sub masa puterii!
Vă dați seama ce disperare îi animă pe liderii PNL la perspectiva de a întoarce la vatră cohortele de specialiști în nimic care își fac astăzi strategia de dezvoltare pe termen scurt, mediu, lung și foarte lung?

 Cum să se întoarcă ditamai directorii de cabinet să cumpere iar țigările pe caiet, iar secretarii de stat să îngroașe rândurile șomerilor  din categoria 45+ . Nu mai vorbim de cohorta de lipitori de afișe care acum că a văzut că se poate,  așteaptă să fie înscriși pe toate  locurile eligibile de pe liste!

Adevărul este că ar fi păcat ca întreaga dreaptă vrânceană să nu beneficieze de expertiza și competența penelistă! Unde mai pui, dacă liderii Toma și Ștefan remarcă vreun destoinic în această alianță, acesta, cu siguranță nu va fi lăsat de căruță așa cum s-a întâmplat cu intelectualii de marcă din PNL Vrancea!

Cert este că pentru partidele mici, ocazia dispariției de pe EȘICHIERUL POLITIC  nu trebuie ratată! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *