Deși abia a început, mâncătorii de kkt peneliști au distrus un nou an școlar!!!

Deși abia a început, mâncătorii de kkt peneliști au distrus un nou an școlar!!!

Klaus Iohannis nu a scăpat „oportunitatea“ oferită de deschiderea noului an școlar să ne dea o nouă dovadă de cinism și prostie îndreptate exact spre locul unde a intrat în câmpul muncii, școala românească. Într-un discurs aberant Klaus care cere profesorilor să găsească resurse interne și să se adapteze la situații neprevăzute cu buzunarele goale și neprotejați.

„Vă doresc un an școlar cât mai bun și vă mulțumesc pentru implicarea voastră!“, le spune Iohannis celor care acum reprezintă categoriile cele mai expuse infectării cu COVID, de dragul organizării alegerilor locale. Eu unul mă gândesc că Iohannis este posibil să fi pus ochii și pe vreo școală pe care să o golească de elevi și profesori și apoi s-o vândă, știe el cui. Rețeta o cunoaște!

Ministra Anisie – Pepsiglas o dă și ea în bară și vorbește despre „un an imprevizibil și complicat, dar și cu multe oportunități!”. Nu spune însă nimic despre obligația PNL de a respecta majorările salariale ale profesorilor, despre alocațiile copiilor sau despre condițiile din școli.

Continuăm cu altă deșteaptă Marchitan, șefa ISJ care pune gaz pe foc spunând, nici mai mult nici mai puțin: „Stimați colegi, vă mulțumim pentru munca depusă în anul școlar trecut și vă îndemnăm să răspândiți, și mai departe, înțelepciune și iubire, cultivând frumosul, binele și adevărul“.

Mă lăsați??? Care adevăr??? Al vostru??? Ce se întâmplă peneliștilor, vă este rău? Iar ați mâncat prea mult kkt?

Sursa foto: Europalibera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *