De Ziua României Klaus ne face un cadou, ne lasă pe noi să ne vaccinăm primii

De Ziua României Klaus ne face un cadou, ne lasă pe noi să ne vaccinăm primii

Administrația prezidențială a anunțat că primii care vor primi vaccinul anti-Covid vor fi cei în prima linie și cei în situație de risc. După vreun milion de persoane se va vaccina și Iohannis. Omul care ar fi trebuit să fie motorul campaniei de vaccinare anti-Covid 19 dă bir cu fugiții. Atât poate!!! Să nu-i dai cu grinda-n cap???

Uite că de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, când credeați că le-ați văzut pe toate și nu vă mai poate surprinde nimic președintele Klaus Iohannis o face de oaie, din nou! Administrația prezidențială a anunțat că cei care vor fi vaccinați primii sunt medicii și personalul din linia întâi precum și persoanele aflate într-o situație de risc. Adică vreun milion de români. Abia după ce toți ăștia se vor vaccina va urma la rând, cu voia dumneavoastră, președintele Klaus Iohannis. Ce se întâmplă la noi este de noaptea minții!!! Omul care ar fi trebuit ca să fie port drapelul vaccinării anti-Covid și să dea un exemplu prin gestul său o ia la fugă!!!

De Ziua României ce să înțeleagă românii? Că președintele Klaus nu are încredere în vaccin și se ascunde după o lege pe care lacheii lui au scris-o? Că așteaptă să vadă cu ochii lui ce efecte adverse are vaccinul, dacă nu cumva mai moare cineva din cauza leacului mult așteptat? Sau poate convingerile lui religioase nu îi permit să facă vaccinul și încearcă, cumva, să o ia la fugă pe ușa din dos? Deci vorbim despre același președinte al României care spunea despre Covid că este o banală răceală. Omul care a girat cu toate butoanele dezastrul provocat de PNL și guvernul Orban care au dovedit cel puțin incompetență în gestionarea pandemiei.

Iohannis este cel care a pus la conducerea vaccinării un militar pentru că este evident că nu are încredere în ministrul Nelu Tătaru și echipa PNL de la ministerul Sănătății. Să nu uităm că Iohannis ne-a anunțat, ÎNAINTEA alegerilor parlamentare, că tot Orban va fi prim ministru!

Hai să-i trimitem la vaccinare pe pesediști. Pe Ciolacu, pe Halici, pe Rafila, pe Streinu Cercel. Poate se întâmplă ceva și scapă Iohannis de ei. Tot a numit Iohannis PSD ciuma roșie. Uite că în al 12-lea ceas tot pesediștii vor da un exemplu și vor salva țara. Așa că de 1 Decembrie, de Ziua României să nu uiți Darie, să nu uiți tot ce ne fac Iohannis și gașca lui de incapabili în frunte cu Orban și Ștefan. Iar pe 6 decembrie vino la vot și dă-i PNL-ului cu Grindă în cap!

Sursa articol: flux24.ro

Sursa foto: G4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *