De frică să nu ia foc Spitalul Județean,Toma vizită incognito la verișoara lui Berbece

De frică să nu ia foc Spitalul Județean,Toma vizită incognito la verișoara lui Berbece

Ieri, Toma a tras rapid o vizită la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani (era să zic la Spitalul din Piatra Neamț că oricum nu prea știa unde a ajuns). Verișoara Codruța a raportat că a reușit să facă praf tot ce nu a stricat deja dar că Spitalul Județean nu va lua foc ca la Piatra Neamț! Va fi mai rău! La capitolul reușite managerul interimar verișoară de Berbec a trecut angajarea unui medic pentru secția ATI. Aparatul PCR cumpărat de Oprișan merge perfect dar nu-l folosește nimeni. Fiți liniștiți Codruța veghează să rămână așa!

Cătălin Toma, cel care a ieșit președinte de Consiliu Județean pe banii lui Ion „Grindă“ Ștefan, a făcut luni o vizită de nevoie la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani. Ca nu cumva vizita să se termine prost prefectul Berbece a făcut și el o gaură în program, nu de alta dar managerul interimar este (încă) vară-sa Codruța Neagu. Într-o țară în care se moare pe capete Codruța i-a dat raportul lui Toma și i-a spus că „nu sunt motive de îngrijorare pentru pacienți, condițiile de securitate și siguranță fiind respectate”!!! Frate mă lași!!! Sigur nu sunt motive de îngrijorare??? Parcă așa spuneau și managerii penele ai spitalului de la Piatra Neamț. Inclusiv ăla de la pompe funebre care a rezistat doar câteva ore în funcție!
Succesul absolut, imens, al Codruței este angajarea, începând de astăzi, a încă unui medic pentru secția ATI. Sărăcuța nu a suflat nicun cuvințel despre cum a funcționat până acum și cu câte amenințări a ținut batista pe țambalul nemulțumirilor angajaților care s-au săturat de atâta prostie. Ce să mai spunem de aparatul de testare cumpărat de Oprișan care zace și acum. La câte teste fac Codruța și Janina de la DSP ce să ne mai mirăm că Vrancea a fost ultimul județ pe scenariul verde, doar nu au testat decât pentru a învăța să numere până la 10.
Între timp la spital a ajuns o echipă de control de la ISU Vrancea pentru a verifica instalațiile electrice. Probabil că verișoara Codruța i-a rugat pe băieții de la ISU, dacă tot au venit, să mai facă ei ceva reparații și să scrie cum trebuie pe procesul verbal. Le-a oferit ea un pix cu pastă galbenă să nu se înțeleagă prea multe din ce scriu ei acolo, ca să fie sigură că poate fi citit doar de Ion “Grindă„ Ștefan și oamenii de la Partid. Cu galben scrie că ea ar vrea să dubleze dublarea numărului de paturi de la ATI, cât mai curând posibil. După calendarul actual asta ar însemna la Paștele Cailor că paștele măsii a trecut deja. Surse care au asistat la vizită au afirmat că prefectul Berbec a stat tot timpul cu o mână la spate și cu degetele încrucișate, să iasă verișoara bine la vizită. Când a ieșit de acolo Berbec a tras o cruce cu limba în cerul gurii de l-a văzut tot spitalul. Singura supărare a lui Toma este că nu l-a recunoscut nimeni! Între timp toată lumea știe că spitalul e tinut in viată de tipul de la administrativ, tot penelist. El centrează, el dă cu capul iar Codruța a rămas cu atribuțiile de polițist stomatolog. Adică cine nu face ce vrea mușchiul ei primește un cap în gură de-i scoate măselele. Verificați si o să vă convingeți!

Sursa foto Public/Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *