De frica PSD,PNL sare să-l apere pe Iohannis

De frica PSD,PNL sare să-l apere pe Iohannis

Gloata galbenă țipă din răsputeri ca PSD să înceteze cu atacurile la președintele Iohannis. „Somăm PSD să înceteze atacurile mizerabile împotriva preşedintelui Klaus Iohannis“ spun peneliștii în frunte cu Orban. Vorbim despre același Iohannis care conduce, de facto, guvernul prim-ministrul Orban fiind doar o marionetă care trage whisky și pe nări!

PNL și premierul Orban se dau loviți după ce PSD a acuzat dezastrul provocat de Iohannis și unealta sa, partidul hepatită, României. Au cerut PSD să înceteze cu atacurile mizerabile împotriva președintelui Iohannis. Care atacuri mizerabile, căci toată lumea vede cu ochiul liber dezastrul provocat de incompetența peneliștilor și implicit a lui Iohannis. Toată lumea știe că Iohannis este 2 în 1, ca la șampoane adică și președinte și prim-ministru. El centrează, el dă cu capul. În conferințele de presă el pune întrebările, el dă răspunsurile. Toate se fac după cum dictează nazistul de la Cotroceni. Nu contează care este adevărul, pentru Iohannis adevărul este o chestie …. minoră. Contează ce vrea Iohannis, doar el este stăpânul adevărului absolut. El știe mai bine și tot repetă asta când se șterge în părțile moi cu mâna lui Orban. Degeaba însă, tot acoperiți cu rahat sunt. Culmea tupeului PNL acuză PSD că „otrăveşte aerul campaniei electorale“ prin atacurile la adresa preşedintelui Iohannis. Nu spun însă că Iohannis cerșește voturi pentru PNL și atacă PSD în fiecare declaraţie. În opinia lor PSD ar trebui să întoarcă și celălalt obraz și să nu răspundă cu aceiași monedă!!! Nu zău!!!
Românii au ajuns într-un așa hal de disperare încât la vederea lui Orban la știri sau a siglei PNL încep să acuze crize hepatice. Reacția românilor la culoarea galbenă este una provocată chiar de proștii care ne conduc. Cu cât Iohannis strigă pesede, pesede mai tare și de mai multe ori cu atât sunt vocile românilor mai puternice împotriva galbenilor și a nazistului de la Cotroceni. Dezastrul gestionării pandemiei cu lipsa testării în masă, închiderea școlilor și a piețelor, disprețul cu care sunt tratați medicii și profesorii fac ca PNL să fie în cădere liberă. Culmea este că și-au făcut-o cu mâna lor cazurile Piatra neamț și Cluj cu incendiile în care au murit oameni fiind doar o consecință firească a incompetenței PNL, Orban și a lui Iohannis. Tâmpitul de Orban chiar acuză PSD de dezinformare și minciună dar uită să spună că cifrele lui au fost distruse de Comisia Europeană care a arătat, fără echivoc, că orban și PNL au aruncat România în dezastru!!! Unde sunt alocațiile dublate ale copiilor, dar tabletele pentru școala on-line??? Pensionarii tremură și ei serios de frica tăierilor anunțate de PNL, la fel și bugetarii. Dacă mai adăugăm în ecuație puterea de cumpărare tot mai scăzută și împrumuturile masive făcute de guvernul lui Iohannis înțelegem de ce PSD trage semnale de alarmă!!! Auzi ce cretini „PSD otrăvește aerul campaniei electorale!!!“ Asta în condițiile în care PSD a oprit campania electorală imediat după dezastrul de la Piatra Neamț provocat de PNL în care au murit 12 oameni! Pesede, pesede!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *