De frică că pierde PNL, Grindă vrea cu orice preț să îngroape VranceAqua!!!

De frică că pierde PNL, Grindă vrea cu orice preț să îngroape VranceAqua!!!

Ion „Grindă“ Ștefan vrea cu orice preț să îngroape Vranceaqua, etapa a II-a, cel mai mare proiect de investiții derulat vreodată în Vrancea. Motivul este unul singur: proiectul a fost început de Oprișan și PSD și trebuie oprit pentru că dă rău la populația cu drept de vot. Numai că vrâncenii știu că ani de zile Oprișan și PSD au luptat pentru ei iar investițiile deja produc beneficii pentru comunitățile lor. Vorba unui primar PNL beneficiar al Vranceaqua: Echipa PNL la alegerile parlamentare va schimba viitorul Vrancei. Doar că în rău!

Cum să spună Grindă și PNL că Oprișan și PSD au băgat apă curentă și canalizare în casele vrâncenilor. Blasfemie! Așa ceva poate face doar PNL, folosindu-se bine-nțeles de munca de ani de zile a lui Oprișan. Ani de zile Vranceaqua a adus în Vrancea sume de bani pe care PNL și Grindă nici măcar nu îndrăznesc să le viseze.

Doar în prima etapă a Vranceaqua au fost aduse în Vrancea 100 de milioane de euro de CUP și Consiliul Județean condus de Marian Oprișan! Lucrările la Focșani au costat 49.861.932, 63 lei, la Golești 9.797.932,8 lei, la Cîmpineanca 4.355.224,45 lei, la Adjud 24.961.944,58 lei, la Odobești 34.155.705,15 lei, la Panciu 30.734.543,77 lei,la Mărășești 17.470.142, 26 lei, iar la Homocea 8.766.355,42 lei și putem continua! Bani intrați deja, lucrări recepționate care produc deja efecte în comunități!!! Lucrările etapei a doua din cadrul Vranceaqua au fost primele semnate în cadrul Programului Operațional de Infrastructură Mare.
Astfel la sistemul de alimentare cu apă lucrările se vor implementa în 19 UAT-uri: Focșani, Adjud, Panciu, Odobești, Mărășești, Bolotești, Dumbrăveni, Gugești, Homocea, Jariștea, Obrejița, Slobozia Bradului, Ruginești, Sihlea, Soveja, Străoane, Suraia, Tâmboiești, Tulnici (Lepșa – Greșu). La sistemul de canalizare, lucrările se vor implementa în 35 UAT-uri, după cum urmează: Focșani, Golești, Câmpineanca, Gologanu, Milcovul, Răstoaca, Vânători, Cotești, Cârligele, Adjud, Ruginești, Mărășești, Odobești, Vârteșcoiu, Broșteni, Jariștea, Bolotești, Panciu, Străoane, Gugești, Urechești, Popești, Dumbrăveni, Bordești, Slobozia Bradului, Tâmboiești, Obrejița, Sihlea, Măicănești, Biliești, Suraia, Vulturu, Nănești, Tătăranu și Tulnici (Lepșa – Greșu).
Perioada de implementare a proiectului este de 4 ani adică între 2018 – 2022, iar valoarea totală a investiției este de 941 milioane de lei, respectiv 207 milioane de euro.

Pentru neamurile lui Ion Ștefan avem un mesaj: este inclus și Milcovul, stați liniștiți! Ca să nu mai spunem că au fost comune conduse de primari PNL care nici nu au vrut să Asta a făcut PSD și Marian Oprișan!!! Au adus bani, au creat condiții de viață pentru cei de la țară, au creat locuri de muncă. Este drept nu s-a făcut peste noapte, cât ai bate din palme și încă nu s-a terminat. A fost nevoie de viziune, efort și dorința de a lăsa ceva în urmă. Oprișan a reușit! Ce vrea să facă Grindă? Să distrugă pentru că el și PNL sunt incompetenți și nu pot face ceva concret.

Vorba lui Iohannis: Pesede, pesede, pesede!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *