Daniela Nicolas, director DGASPC VRANCEA: „Cum să-ți ascunzi incompetența, mutând atenția și amenințând!”

Daniela Nicolas, director DGASPC VRANCEA: „Cum să-ți ascunzi incompetența, mutând atenția și amenințând!”

„Ei bine, asta este „metoda accidentul” pe care o folosesc cu mine niște oameni mici, treziți peste noapte în funcții de conducere mari, ei neconducând în viața lor măcar un tractor.
În fața unei evidențe grosolane, a nepăsării, neștiinței, răutății native și impotenței funcționale, pe care le-am descoperit la ei, doar încercând să rezolv probleme ce vizau viața unor oameni, nu să rezolv oameni, cum postează ei și transmit telefonic, au făcut ceea ce fac de obicei oamenii mici și avizi de putere!
Au mutat atenția de la adevărata problemă, încercând să mă pună cap de afiș pe jurnalele lor de război, care fără finanțarea lor grasă ar fi murit de mult!
Oamenii lor, șoferi de ia-mă nene, care au fost la un pas să contamineze o instituție (nu-i timpul trecut să fac plangere) fac live-uri cu informații din instituția pe care o conduc, căutând cu cerul și cu pământul motive de plângeri penale.
Acest caraghios, care afirmă că la instituție se ia șpagă la angajari să iasă public și să spună cui a dat el șpagă, angajat prin concurs fiind!
Dar el este finul lui nașu și își permite să spună ce vrea el, pentru că i-a promis nășicul că-l face mare!
Mare turnător de minciuni și inepții, singura lui competență fiind că vine mămică la două săptămâni și ne roagă să nu-i mai punem băiatul la atâta muncă, că-i obosit și care încurcă asistentul maternal cu asistentul social, care și-a descoperit vocația de lătrău!
Întrebat fiind de ce nu l-a luat nașicul cu el la București, cu zâmbetu-i tâmp,a spus că a fost lăsat de pază la noi!
Ce să păzească un fanfaron? El nu-i capabil decât să-i aducă osanale nășicului și să amenințe oamenii că-i dă el afară, că le face dosare penale tuturor șefilor de instituții, că el este viitorul director și în măreața-i inteligență, și-a ales și șoferul.
Ce poate să-și dorească un șofer cel mai mult?
Bineinteles că un șofer!
Nu vreți voi să scrieți, dragi jurnaliști independenți, ce face instituția abilitată să gestioneze lupta împotriva COVID-19?
Nu-i nimic, scriu eu!
Au testat beneficiarii și salariații pe 26 aprilie. N-au comunicat informațiile nici până azi.
Ba da, au trimis o adresă să ne spună să nu le mai scriem ca să ne acoperim de hârtii!
Domnul ” știe tot”, informat fiind că umblă niște” leproși” liberi, prin curtea lor, s-a apucat să sune și să semnaleze problema!
Care problemă domnule? De unde știai dumneata că este omul pozitiv?
Și dacă-i pozitiv, unde scrie că nu are voie în curtea lui?
Mirat nevoie mare că noi n-am fost informați că există alți pozitivi, că DSP-ul nu ne comunică rezultatele, ” domnul știe tot” a trimis personal adresă la DSP să-i roage să ne comunice rezultatele testării!
Ia ghiciți ce?
Nu ni le-au transmis nici măcar la solicitarea lui!
Am făcut apel personal la DSP Vrancea să găsim o modalitate de comunicare și sprijin reciproc, nu pentru mine, ci pentru oameni!
A fost peste puterea lor de înțelegere!
Ei bine, au ales să plătească bine pentru a-mi pune pumnul în gură și a face întâlniri la ceas de seară pentru a găsi cea mai bună soluție să mă facă să tac.
Fabricare de dosare penale!
Asta vreți?
Asta o să aveți!
Faceți voi unul și voi face eu două!
Știți ce?
Nici nu-mi mai pasă!
O gașcă de masculi feroce, competenți și puși pe funcții pentru priceperea și dăruirea voastră, v-ați luat la trântă cu o femeie!
Sunteți minunați!
Știti de câte ori poate muri un om, cu CNP, născut, cu mâini și picioare, cu calculatoare și laptopuri mici?
Doar o dată!
Voi, însă, veți rămâne în istorie ca niște mizerabili, avizi de putere, dar pe care habar nu aveți cum să o utilizați, niște dezbinatori și trădători de neam!
Eu nu sunt Dumnezeu! Nici pe El nu l-au iubit toți!
E firesc să vină lângă voi cei care au hărțuit și au fost trasi la răspundere, cei care au greșit și au fost sancționați, cei slabi de înger, care se vaită precum babele că pentru mine suferă o instituție întreagă!
Știti cine se vaită? Cei care habar nu au de ce pleacă dimineața de acasă, care au învațat ca papagalii niște legi și-au luat un examen, dar pe care practica îi omoară!
Aveți dreptate, au rămas puțini lângă mine, dar au rămas cei care timp de 10 ani au împins căruța la deal, nu i-au dat drumul la vale!
Am fost controlați și în măduva oaselor!
Ia ghiciți ce?
În multe situații am fost considerați exemple de bună practică!
Și știți de ce?
Pentru că noi am muncit până la epuizare și am tocat iarba până ne-a ieșit grâu!
Mi-e silă de neputința voastră, de modul în care v-ați cocoțat în scaune calde, fără să pricepeți că o funcție te obligă să fii performant.
Mă vreți la pământ?
Dumnezeu spune că există viață și după moarte!
Și din mormânt o sa va bântui, lașilor și neputincioșilor!
Pentru fiecare mizerie pe care o să mi-o faceți am să vă cer socoteală, pentru fiecare acțiune de-a voastră de a vă pune toate neamurile în funcții cheie și pentru fiecare inacțiune a voastră în lupta pentru salvarea de vieți umane !
Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte, ticaloșilor!”


Foto si text : DANIELA NICOLAS / Facebook

1 thought on “Daniela Nicolas, director DGASPC VRANCEA: „Cum să-ți ascunzi incompetența, mutând atenția și amenințând!”

  1. Bai fratilor! Da de ce nu faceti plingeri penale astora? Toata lumea vorbeste pe la colturi in DSP ca este o curvasareala si o degringolada de cand a venit Bunghez de la PNL de numa numa. Vedeti ca e adevarat ce se vorbeste despre voluntari iar oamenii abia asteapta sa povesteasca 111

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *