Cu pampers-ul plin, Penelistul Toma dă cu subsemnatul la Parchet pentru comunicarea de informații false!!!

Cu pampers-ul plin, Penelistul Toma dă cu subsemnatul la Parchet pentru comunicarea de informații false!!!

Senatorul Toma și-a comandat un camion de pampers după ce a aflat că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a început să verifice plângerea depusă de președintele Consiliului Județean Vrancea prin care Marian Oprișan reclamă comunicarea de informații false prin rețelele publice de comunicare utilizate de către Partidul Național Liberal.

Mai pe românește vorbind Toma și PNL-ul sunt cercetați pentru că au mâncat kkt pe facebook.

Pentru Toma deja treaba asta nu mai este o problemă pentru că face des lucrul acesta, iar ce iese pe o parte mănâncă pe cealaltă, cu o grație de profesionist în domeniu. Numai că reciclatul materiilor fecale emise de Toma și PNL a emis o duhoare de rahat atât de puternică încât populația folosește masca de protecție mai mult contra mirosului decât contra COVID-19, fapt ce a dus la intervenția oamenilor legii.
Toma și PNL-ul au emis un comunicat de presă, în data de 9 aprilie a.c., text preluat și de mass-media locală. Prin respectivul comunicat Toma și PNL au încercat și reușit să creeze panică printre cetățeni exact în timpul stării de urgență decretată chiar de președintele Iohannis. Ce să mai spunem că băieții vopsiți în galben nu au respectat nici prevederile legale emise de ministrul lor de Interne, celebrul Vela, care a înființat Grupul de Comunicare Strategică exact cu scopul realizării comunicării oficiale a situației existente. Hotărârea nr. 2/24.02.2020 a fost doar o altă bucată de hârtie igienică folosită de Toma ca să se șteargă și la fund și la gură, exact în ordinea asta.
În comunicatul lor PNL-iștii au dezvăluit inclusiv numele unei persoane infectate cu COVID-19, fără acceptul acesteia, fapt interzis de lege! Incompetența lor a fost atât de mare încât au reproșat managerului Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon și lui Marian Oprișan că au gestionat situația creată în contextul infectării unor cadre medicale și personal auxiliar cu coronavirus, deși Spitalul este în subordinea Ministerului Sănătății PNL!!!
Aberațiile au mers până la un nivel greu de suportat deși Consiliul Județean și președintele Marian Oprișan nu au avut și nu au atribuții directe în gestionarea situației de criză generată de COVID-19!!! Asta deși senatorul Toma a folosit în respectivul comunicat de presă informații gestionate sub regimul secretului de serviciu furnizate de persoane din conducerea DSP și Prefecturii Vrancea!!!
În condițiile date intervenția oamenilor legii a provocat o stare de rău senatorului Toma și a condus la creșterea producției de pampers, cantitate direcționată exact spre sediul PNL Vrancea de pe Bd-ul Independenței. Nu știm dacă nu cumva s-a ajuns chiar și la schimbul de pampers între Toma, Grindă și restul răspândacilor pentru că oamenii legii vor trebui să facă lumină în acest caz și să oprească scurgerile de ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *