Coșmarul CDR se întoarce! Bucureștiul este prima victimă, urmează restul României

Coșmarul CDR se întoarce! Bucureștiul este prima victimă, urmează restul României

România retrăiește în aceste zile coșmarul guvernelor de dreapta în care partidele componente nu doresc decât o bucată cât mai mare din putere. Nu a contat nicio clipă că PSD a câștigat alegerile, că PSD are un plan pentru salvarea României sau că are oamenii potriviți să conducă în aceste vremuri îngrozitoare. Pentru Iohannis nu contează decât guvernul lui deoarece el îl conduce! Cu Iohannis președinte și un guvern de dreapta, indiferent de numele prim-ministrului, tot ce ne așteaptă sunt vremuri și mai rele pentru că nu există un program pe sănătate, nu există un plan de relansare economică. Cei care au simțit cel mai mult incompetența noului CDR sunt, din păcate, bucureștenii care îngheață în case cu primarul dalmațian Nicușor Dan și trebuie să suporte criza gunoaiele de pe stradă din sectorul 1 păstorit de Clotilde Armand.

Urmează ca și România să simtă dezastrul deoarece desemnarea ca prim-ministru a groparului economiei românești, Florin Cîțu, nu face decât să ne arate, dacă mai era cazul, că votul nostru, al tuturor, nu a contat nicio clipă. Nu contează că românii au decis la vot că PSD este câștigătorul alegerilor și nici că acest partid a demonstrat că are oameni de valoare și soluții concrete să scoată țara din criza sanitară și economică în care au aruncat-o președintele Iohannis și PNL. Cei 15.000 de specialiști ai CDR-ului sunt acum înlocuiți de un singur om, președintele Klaus Iohannis care conduce, de facto, guvernul României. El centrează, el dă cu capul iar Constituția este victima acestui om care a batjocorit-o din prima zi de mandat. Florin Cîțu nu va fi decât o jalnică marionetă care va gira, în continuare, îndatorarea pe zeci de ani a românilor. În acest ritm sunt toate șansele ca primul ministru Florin Cîțu să fie un blestem chiar mai mare pentru români decât a fost Ludovic Orban!

În tot acest timp COVID-19 ucide mii de români în saloanele de terapie intensivă sau chiar mai rău, în casele lor, neștiuți de nimeni. PNL, USR-Plus și UDMR se ceartă ca la ușa cortului pe funcții fără să furnizeze nici măcar testarea în masă atât de necesară. Putem doar să vă asigurăm că, în ciuda tuturor dezastrelor PNL care s-au abătut asupra României noi, cei din PSD, luptăm în continuare pentru toți cei care mai cred că se mai poate face ceva. Să nu uităm că voi ați fost cei care au decis că Ludovic Orban trebuie să plece, nu Klaus Iohannis! Cel care trebuie să-l înlocuiască este unul singur, doctorul Alexandru Rafila la cârma unui guvern PSD.

Sursa foto si text: PSD VRANCEA FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *