Codruţa, pusă de PNL manager la Spitalul Județean, lasă medici să moară

Codruţa, pusă de PNL manager la Spitalul Județean, lasă medici să moară

Familia doctorului Dragoș Stănescu reproșează Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon modul în care a fost tratat acesta. Doctorul Stănescu a lucrat în instituția păstorită de managerul dezastru Codruța neagu timp de 20 de ani. Medicul și-a rupt șoldul și trei coaste când ieșea din spital!!! Fusese să se testeze de Covid-19 și a ieșit pozitiv. Codruța l-a lăsat să moară!

Potrivit presei centrale medicul Dragoș Stănescu a agonizat două săptămâni acasă după care a murit în timp ce se afla internat în secția ATI a spitalului județean. Doctorul Stănescu avea o fractură de șold și trei coaste rupte și ar fi avut nevoie de operație. Numai că testul COVID-19 a arătat că Dragoș Stănescu a fost pozitiv la Covid-19 iar în spitalul PNL un astfel de rezultat, coroborat cu nevoia unei operații, este condamnare la moarte! De fapt exact așa s-a și întâmplat iar doctorul Dragoș Stănescu a murit, pe 20 noiembrie, chiar în spitalul unde a muncit și a fost secția de Chirurgie Plastică până când o boală perfidă, Parkinson, l-a silit să iasă la pensie.

Un cumplit ghinion a făcut ca medicul să dorească să se testeze chiar la Spitalul Sf. Pantelimon pentru că avea simptome de Covid-19. Cu amărăciune și tristețe spunem ghinion pentru că la ieșirea din spitalul Codruței a căzut și și-a rupt șoldul și trei coaste. Pe treptele spitalului!!! Ghinion a fost și faptul că Spitalul Județean Sf. Pantelimon este condus de penelista Codruța Neagu, verișoara prefectului Berbece, care a distrus și ce a mai rămas din solidaritatea dintre medici și reputația acestei instituții refuzând să-l interneze. I-a fost refuzată până și internarea în secția destinată bolnavilor de Covid. Vorbim de aceeași secție în care fostul manager Constantin Mândrilă a fost internat forțat, adus cu Poliția, deși nu era nevoie!!! În schimb i s-a propus internarea în spitalul din Adjud dar doctorul Stănescu ar fi vrut să fie tratat acolo unde a muncit o viață, de colegi pe care îi cunoștea. Codruța și PNL au refuzat!

Potrivit familiei timp de 14 zile a stat în carantină acasă cu dureri groaznice datorate șoldului și celor trei coaste rupte, tocmai ca să poată fi internat la Sf. Pantelimon. Pe 16 noiembrie nu a mai rezistat de durere și s-a întors la spital, unde a mai fost ținut până pe 20 noiembrie când a murit. Dincolo de regretele și tristețea provocată de un asemenea tratament aplicat unui medic care chiar a lăsat ceva în urma lui noi spunem doar ce au spus, cinic, Klaus și Codruța: GHINION!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *