Codruța Neagu recunoaște că Spitalul Județean Sf. Pantelimon este o instituție „ultramegapolitizată“!

Codruța Neagu recunoaște că Spitalul Județean Sf. Pantelimon este o instituție „ultramegapolitizată“!

„Timp de 6 luni nu a avut probleme în a lucra într-o instituție ”ultramegapolitizată” spune Codruța Neagu, managerul pușcărie al Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon.

Verișoara prefectului Berbec mai adaugă că medicul epidemiolog Diana Stoica „a ales să pună sute de pacienți în pericol, prin demisia înaintată de pe o zi pe alta, fix în aceeași zi în care fostul manager Constantin Mândrilă și-a activat și el demisia!“ . Ce NU spune Codruța Neagu este că singura persoană din Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon care distruge vieți, datorită incompetenței, este chiar ea! Fix la un an de la apariția Covid-19 Codruța Neagu îi urează La mulți ani, ca să poată ocupa în continuare postul de manager!


Codruța Neagu se face că a uitat că ea este cea care a ales să vină în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon într-un moment delicat pentru peleliști care au fost refuzați de medici cu reputație impecabilă. Doctorii care au refuzat au știut ce urmează și nu au vrut să fie părtași cu Ion „Grindă“ Ștefan, Cătălin Toma și prefectul Gheorghiță Berbec. Verișoara Neagu se face că a uitat cum l-au răpit practic pe fostul manager Constantin Mândrilă din locația în care acesta se izolase și l-au internat forțat în spital. Neagu Pușcărie se face că a uitat de concluziile rapoartelor Curții de Conturi a căror concluzie nu poate fi decât una: băgați-o la beci și aruncați cheia. Ce să mai spunem că ministrul Sănătății – Nelu Tătaru, ar fi trebuit să-și dea demisia pentru simplu fapt că au instalat-o în funcție pe verișoara prefectului Berbece. Numai că oamenii de la PNL au obrazul mai gros decât talpa de la ghete pentru că nici măcar după o tragedie cum este cea ce la spitalul din Piatra Neamț nu renunță la scaune.


Cu un tupeu fantastic Neagu mai adaugă că „au fost momente în care activitatea profesională a persoanei în cauză a lăsat de dorit“ dar nu există nicun act medical care să confirme ce transmite prin fițuica scrisă cap coadă de peneliști. Într-un moment de sinceritate, pentru că de ironie Neagu nu este capabilă managera penelistă recunoaște practic că medicul Diana Stoica „Timp de 6 luni nu a avut probleme în a lucra într-o instituție ”ultramegapolitizată”!!! Stomatoloaga care punea plombe cu asfalt nu suflă nici un cuvințel despre protestele medicilor care au amenințat cu demisia sau ale asitentelor medicale infectate cu COVID-19 pentru care ea nu găsea loc chiar în spitalul în care aceste persoane și-au riscat viața!!!

Singura legătură care se poate face între demisia medicului Diana Stoica și cea a fostului manager Constantin Mândrilă este aceea că toți salariații Spitalului Județean au văzut și au simțit pe pielea lor diferența dintre Neagu și Mândrilă. Un sondaj de opinie făcut chiar de PNL între angajații instituției pe tema rămânerii Codruței Neagu la conducerea spitalului a avut răspunsul NU în proporție de peste 90%. Mai mult oamenii au făcut chiar și un banc și au propus ca PNL să o facă pe specialista Codruța marfă de export și să o trimită în China, eventual la Wuhan unde au testat toată populația de 20 de milioane, să-i distrugă și pe ăia nu doar pe noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *