Codruța lui Berbec MINTE grosolan vrâncenii!

Codruța lui Berbec MINTE grosolan vrâncenii!

Comandată de Grindă, pentru care umblă zilnic din ușă în ușă și cerșește voturi, Codruța a ieșit cu un comunicat mincinos în presa de partid, în care povestește cum nu are ea unde duce aparatul de făcut filme la plămâni de la fostul pavilion TBC pentru că….PSD, PSD, PSD!

Am înțeles că la început, habarnista de dinți fiind dădea vina pe toată lumea pentru tot ce nu știa să facă, dar cu timpul minciuna a devenit patologică. Bre ce faci îți mai revii? Codruța, dragă, ești la conducerea Spitalului de jumătate de an și continui să te comporți ca la grădiniță, dând vina pe alții pentru ce tu nu ești în stare să faci!  Dacă ți-ai mișca fundul din birou, poate ai lua și tu contact cu realitatea din spital. Până atunci, spunem noi vrâncenilor ADEVĂRUL, care poate fi verificat de orice organ de control (asta dacă le puneți actele la dispoziție).

Este scandalos să spui că nu ai unde duce acest aparat din vina PSD și este și mai scandalos să afirmi ca manager că este singurul din spital (dovedește că nu ai habar ce se petrece în unitatea pe care cică o conduci). Dragi vrânceni, în spital EXISTĂ APARATURĂ  RX de 2 milioane de euro care zace de 5 luni în cutii și nu este pusă în funcțiune. De ce? Din nesimțirea și delăsarea celor care conduc spitalul! Păi, cumnatul Alinei Drumea care este contabil șef PNL la spital este atât de competent, încât în 5 luni de zile nu a reușit să achite ușa cu plumb specială  împotriva  radiațiilor pentru a depune documentația în vederea autorizării. El este mult mai preocupat de șifonarea banilor din spital către firmele pretene lui Grindă și a lui Toma. Este crimă pentru vrânceni să ai aparatura adusă de vechea conducere la insistențele  lui Marian Oprișan și să o ții în cutii, pe holuri, fără măcar să ai curiozitatea sa o desfaci.

Mai mult, există în spital încă multe aparate care pot face filme inclusiv pentru pacienții cu Covid-19, atât în laboratorul de Radiologie unde sunt două, cât și la UPU, unde tot la intervenția lui Oprișan au fost aduse atât un aparat nou pentru filme cât și un Computer Tomograf nou. Numai că acolo Codruța execută întocmai ce-i dictează doctorița Dincă, altfel nu ar mai primi gărzi pe UPU stomatologie. Iar doctoreasa  Dincă nu are chef să se complice cu filme RX.

Aceasta este realitatea situației aparatelor RX din spital. Acel aparat care îi stă în gât Codruței din clădirea TBC, clădire care este predată constructorului, poate fi imediat relocat în altă încăpere din spital sau efectiv pus în conservare și schimbată autorizația în deținere, până la finalizarea lucrărilor, și asta, culmea, fără autorizație DSP!! Dar deocamdată, sănătatea vrâncenilor nu este prioritatea  șefei de spital.

Se știe că spitalul nu funcționează decât pentru neamurile  Codruței din Păunești și pentru membrii de partid PNL care vin doar prin UPU, cu acordul doctoresei Dincă…..În rest, scapă fiecare cum poate.

Într-o zi, acești incompetenți PNL-iști ai sistemului medical Vrancea, vor trebui să răspundă pentru atentatul la viața oamenilor din județul nostru! Nu vi le-am spus pe toate!!! Mai sunt și alte nenorociri, le scoatem de la întuneric și vi le aducem al lumina zilei ca să știți ce vă așteaptă.

Cum se spune: Hai spor! La sănătate, să dați bani, nu să fiți tratați! Pe curând!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *