Cei patru apostoli erau trei: Luca și Matei?

Cei patru apostoli erau trei: Luca și Matei?

Doamnelor și domnilor, stimați spectatori ai campaniei electorale, marea Alianță care trebuia să adune toate partidele din Vrancea ca să se bată cu ursul s-a dovedit un mare fâs. 

Știti că noi v-am mai zis că sunt certuri între aliați! De altfel, tot ce vă spunem noi se adeverește spre oftica unora, dar uite că din 6-7 partide care își dăduseră mâna și se pozau din toate pozițiile au rămas la final doar două: PNL și USR. 

PLUS nu știm dacă există cu adevărat în Vrancea. Ne scuzați!

Se vede că nici promisiunile PNL-ului nu mai sunt ce erau odată din moment ce vrăjeala nu a ținut nici măcar la romi. Și totuși noi suntem îngrijorați pentru candidatul PNL. Așa că o să îi dăm o serie de sfaturi gratis! Că sigur nu mai are bani de când îl toacă Irimia:

1. Dieta ketogenică nu trebuie ținută în timpul campaniei electorale altfel ajungi să ți se ofere covrigi gratis de alegători ca să te pui pe picioare. 

2. Obsesia pentru o persoana se dezvoltă datorită unor trăsături de personalitate specifice: o timiditate exacerbată, stimă de sine scăzută, închidere în sine. Persoana care face obsesii nu poate comunica adecvat cu oamenii din jur și este de obicei extrem de introvertită, închisă în sine. Deci, obsesia pentru Oprișan are o explicație patologică dar se tratează cu ajutor de specialitate

3. Când ceri alegătorilor să te voteze doar ca să obții un post de președinte fără să spui de ce crezi ca ești mai bun decât fostul tău șef, riști să devii ridicol. Vă mai amintiți că Toma Cătălin a fost membru PSD și îi mulțumea lui Marian Oprișan pentru oportunitățile oferite

4. Consiliul județean are două posturi de vicepreședinți, nu unul, așa cum au explicat aliații. Să înțelegem că celălalt post de vice îl lasă neocupat? Sau pur și simplu nu știu ca există? 

Și ar fi multe, dar o să le oferim pe rând ca să reușească și noul consilier al lui Grindă să le explice celor doi din conducerea PNL despre ce este vorba. 

Le-am transmite și celor din USR-PLUS câteva sfaturi dar nu am reușit să reținem numele celor care sunt la conducere. Nici nu ne obosim pentru că oricum îi schimbă într-o lună.

#m-amsaturatdeprosti

Sursa foto : vrancea24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *