Cea mai nouă batjocură a DSP la adresa vrâncenilor- Revista Medicala a Janinei Lazăr!

Cea mai nouă batjocură a DSP la adresa vrâncenilor- Revista Medicala a Janinei Lazăr!

Pentru că după alegerile locale și PNL s-a mai văzut cu niște saci în car, băieții și fetele de la partid s-au apucat  și mai vârtos de lucru. Uitând de minciunile frumos împachetate și  livrate mieros electoratului, penelistii au decis că e vremea să le dea vrâncenilor o plăcuță suedeză , iar între timp să mai facă din lupta cu virusul ucigaș niște bani albi pentru eventuale zile negre.

Înșurubați acum mai confortabil în  scaunele care le aduce lunar miile de euro după care au tânjit ani de zile, purii de la PNL au pus-o de-o miuță bugetară din banii de la sănătate (rămași probabil  după ce au uitat să mai dea  măștile  alea îndelung promise nevoiașilor, care iată, sunt  obligați astăzi din nou, să le poarte!). S-au socotit probabil liberalii, că dacă fondurile alocate sănătății vrâncenilor și așa sunt insuficiente, măcar activiștii  care și-au rupt pingelele în campanie, să aibă un folos! Așadar și prin urmare, doamna epidemiolog Lazăr, slugă credincioasă de partid și adjunctă șefă  la DSP, din dorința de a egala popularitatea mai fâșnețelor sale colege Drumea și Dimitriu, a găsit o modalitate de a servi cauza, și a se promova și pe sine prin intermediul publicației de înaltă ținută științifică, pretențios intitulată  Revista Medicală , asumată editorial de eminența sa.

Janina Lazar

Bineînțeles că fițuica, dincolo de faptul că este o găselniță pentru sifonarea banilor de la sănătate către vreun lătrău de la partid (promitem că vom afla ce si cum!),   este o mizerie editată pe bani publici, încropită din texte copiate de pe net și potrivită probabil în pagină de purtătorul de cuvânt al DSP .Fără drept de apel, angajații din instituțiile PNL iste sunt nevoiți să  primească hârtia purtătoare de virus,  deși pot citi gratis de pe net in condiții de siguranță sanitară, absolut toate banalitățile insirate cu font mare pe hârtie scumpă pentru a încadra frumos zâmbetul optimist al doamnei Janina!E adevărat că în zilele acestea de grea pandemie, miile de euro cu  care  DSP-ul vrâncean umple coșurile de gunoi ale funcționarilor din instituțiile publice, și-ar fi găsit mai bine locul  în folosul  vrâncenilor  trimiși cu un cinism mizerabil să se testeze de COVID 19 pe banii lor la clinici  private!

Dar , ce nu fac șefii de instituții pentru partidul care le-a dat funcție!?Degeaba încearcă Toma și Ștefan să  ascundă matrapazlâcul numit Revista Medicală prin distribuirea gratuită a celor 4 pagini lucioase și scumpe  prin instituțiile liberale, pentru că și în acest caz, procuratura și Curtea de Conturi   va trebui să ia urma banilor ! Sigur se va desluși de ce în era digitalizării,  în condițiile în care spitalele din Vrancea sunt de luni bune fără finanțare, cînd oamenilor infectați cu COVID li se refuză testarea gratuită, era  nevoie ca banii și așa puțini din sănătate să fie risipiți pe cretinisme! Curios este, cum o fi scăpat această combinație din bani publici  pusă la cale în laboratoarele de șmecherie ale PNL vigilenței marilor deontologi,  apărători ai intereselor cetățenești, Oancea, Crețu și Sclavone!  Nu s-a prins nimeni că toxicul partid care datorită minciunii servită drept adevăr conduce astăzi destinele vrâncenilor, nu mai pare atât de îngrijorat de risipa banului public și nici sfârșit de grijă pentru cetățenii cărora le-a dat  o nesperat de mare … țeapă??? Tare curios!!!

Sursa foto si articol: Flux24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *