Ce trăznăi mai spune Ion Ștefan la TV

Ce trăznăi mai spune Ion Ștefan la TV

Perla lui Grindă la B1_TV: „Principala problemă a învățământului este realizarea foselor septice“! * Logică de penelist:  “Dacă ar fi să facem o analiză matematică calitatea lucrărilor a crescut lună de lună!!!“ * După bâlbele cu PNDL a trecut la alt nivel. A trecut la ANCPI și CNI

Ion “Grindă“ Ștefan a produs o nouă prestație jalnică la B1 TV, la o emisiune cu caracter electoral. Cum era de așteptat moderatorul a încercat să-i ridice cât de multe mingi la fileu a putut. Din nefericire pentru Grindă tot moderatorul l-a dat peste cap în momentul când a început să amintească de celebrul PNDL.

PNDL odată, PNDL de două ori, de trei ori. Grindă ca să vadă lumea că face față a început și el să spună ANL (a reușit să spună corect chiar dacă a bulbucat ochii) iar după ce a reușit să rostească corect ANCPI chiar a înghițit în sec. La un moment dat a pornit monologul despre locuințele pentru tineri “Dacă am deschis discuția despre Compania Națională de Investiții, ăăă despre ANL“. Omul a încercat și cu termeni mai pretențioși de tipul Ad-literam dar ne-a aburit complet când a început să rostească cifre și să facă raționamente de tipul “Eu m-am întâlnit, nu există primar““trebuie abordată o abordare integrată“ sau “Dacă ar fi să facem o analiză matematică calitatea lucrărilor a crescut lună de lună“!!! Nimeni nu a înțeles cum vede Grindă reforma educației ca să nu mai spunem că principala preocupare a lui Ion Ștefan în problema învățământului este realizarea foselor septice!!!

Sursa foto si articol: Flux24.ro

1 thought on “Ce trăznăi mai spune Ion Ștefan la TV

  1. Este unul din cei mai buni specialisti din guvernul meu. (WI)
    Daca s-ar da diplome pentru prostie ar fi printre premianti alaturi de Raluca Turcan Si Anisie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *