Când plata se face în natură…! Scrisul zboară , oralul rămâne. Sau invers?

Când plata se face în natură…! Scrisul zboară , oralul rămâne. Sau invers?

Cuplul Grindă&Toma a promis tuturor celor care astăzi aleargă prin Focșani și prin județ după semnături și care nu au loc de muncă, că vor fi  recompensați cu angajări. Unde altundeva? La stat!

Este un prost cel care își imaginează că aceia care merg pe strada să strângă semnături o fac din iubire sau admirație pentru Ion Ștefan sau pentru PNL.

Și pentru că Ion Ștefan nu a reușit să mai elibereze posturi prin instituții ca să își angajeze gașca de rude și prieteni, s-a gândit Managera de la spital să căpușeze cea mai mare unitatea spitalicească cu personaje care sunt recomandate de PNL, cu contracte pe o perioada de cel puțin două luni, fără vreun concurs sau pregătire.

Sursele noastre ne-au povestit cum a fost compus un mesaj pe WhatsApp și o adresă prin care li s-a sugerat șefilor de secții și servicii să le solicite lor, conducătorilor spitalului, să angajeze personal! Cei care nu s-au conformat au fost chemați  separat de patroana spitalului și amenințați că dacă nu fac hârtie de solicitare angajări, vor fi anchetați disciplinar!

Și pentru că oamenilor li s-a făcut frică de ilegalitățile pe care Managerul PNL al spitalului, Codruța Neagu vrea să le facă, au început să povestească iar unii să își dea demisiile. Una dintre acestea este șefa serviciului resurse umane care și-a dat demisia din funcție arătând că nu vrea să mai asiste la prostiile impuse de conducere. Din ce înțelegem, toată această acțiune este sub oblăduirea directă a prefectului PNL de Vrancea, Gheorghița Berbece care este prezent aproape zilnic în spital. 

Așadar, se dorește a fi angajați în spitalul județean peste 100 de PNL-iști fără niciun concurs, cu promisiunea că în câteva luni vor fi dați afară toți cei  care nu au carnet de membru PNL pentru a lăsa loc căpușelor liberale.

Și cam la atât se limitează implicarea PNL în sănătatea vrâncenilor, folosirea instituțiilor statului în interes personal.

Și asta în timp ce oamenii mor pentru neacordarea serviciilor medicale, medicii sunt mai dezbinați ca niciodată, laboratoarele de analiză sunt desființate sau nu sunt puse în funcțiune, iar șansa copiilor și chiar adulților bolnavi oncologici din județul Vrancea de a se trata acasă este îngropata de PNL Vrancea! (click aici pentru a deschide articolul)

#m-am-saturat-de-prosti

#viata-are-prioritate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *