Când îți alegi armele, poți din greșeală, să pui mâna pe răzbunare!

Când îți alegi armele, poți din greșeală, să pui mâna pe răzbunare!

Mediul online oferă destule umbre care să adăpostească frustrările unor chibiți  ajunși  la vârsta maturității depline , suficient de conștienți că viața lor arată ca o traistă de cioburi din care nu se pot reconstitui  în niciuna din formele care să-i califice la statutul de exponat în vreo vitrină!

Eșuați lamentabil în posturi de slujbași mărunți, își irosesc talentul pândind  penibil ușa unor imbecili ajunși sus datorită dezinvolturii cu care gâdilă libidinos orgoliile unora de și mai sus! Rânjetul fals, are menirea de a le masca  amarul  vărsat prin unghere sordide, în speranța că otrava lor va fi atât de dezgustătoare, încât  să  murdărească pană acolo unde ei nu vor reuși să ajungă vreodată!

Atunci când  pierzi  mereu pe mâna ta, pariind pe cartea necâștigătoare, alegând mizele mici, vânzându-te atât de ieftin, încât accepți ca pe o menire condiția de slugă,  asumarea e aproape imposibilă, și nu o alegi dacă nu ești  musai  obligat la o astfel de penitență.

Când se trezesc turnând în pahare la masa unor stăpâni poleiți  măiastru, în timp ce  hidoșeniile de care se leapădă  fățarnic le zgârie retina și timpanul, frustrarea îi poate purta năucitor pe culmile disperării. Așa ajung să scotocească exaltați în traista cu cioburi, visând la  răzbunarea idealurilor risipite.

În spatele ochiului care râde, umila rațiune așteaptă ocazia să le poată  clarifica tăios care le e  locul și care măsura! A ceea ce sunt și…… poate, ar fi putut să nu fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *