Când ești PNL-ist și crezi că avantajul de a fi la putere este acela de a nu respecta legea !

Când ești PNL-ist și crezi că avantajul de a fi la putere este acela de a nu respecta legea !

Regulile sunt pentru toți, mai puțin pentru PNL-iști!

Obrăznicia și tupeul peneliștilor nu mai are margini! Nu face excepție de la tabloul general nici micul penelist Claudiu Matei, nimeni altul decât președintele TNL Focsani!
Așa cum spun dovezile ( pentru că așa cum stau lucrurile, nu se mai poate fără !), în dimineața zilei de sâmbătă, Claudiță și-a parcat nestingherit și neregulamentar bolidul chiar pe un colț din sensul giratoriu din apropierea sediului PNL, exact la limita trecerii de pietoni.
Oare n-au peneliștii bani să plătească parcarea de peste drum care era goală?
Un martor care a surprins incidentul a rămas stupefiat, când după sosirea poliției la fața locului, imediat a ieșit și micul șef din sediu, iar după o discuție cu agentul de poliție, de nu mai mult de 10 secunde, Claudiu Matei este rugat să își mute mașina.
Șoferul nostru, de față cu poliția, face intoarcere exact în intersecție și își mută mașina fără a primi nicio sancțiune, niciun avertisment, nicio mustrare măcar, ci doar o rugăminte să nu cumva să contribuie la incomodarea traficului.
Să nu uităm cum alt mic, șeful Grindă, anunță peste tot, pe unde poate, că taie în carne vie acolo unde regulile nu sunt respectate cu strictețe.
Oameni buni, cam da, acesta este genul de individ care nu respectă pe nimeni și nimic, dar ne spune nouă, muritorilor de rând, despre ce e bine, ce nu e bine, ce trebuie să facem și ce să nu facem.
Așa e când vrem egalitate… , dar nu pentru căței !
Nu putem sa nu ne intrebăm: Oare seful polițiștilor ce pazește și ce parerea are? O fi mai timid din cauza marii epurări din Vrancea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *