Cand amantlacul politic …naște beneficii

Cand amantlacul politic …naște beneficii

Cătălin Bunghez (membru PNL) medic stomatolog în Soveja și iubitul consilierei liberale Ana Maria Dimitriu, a fost numit, fără niciun motiv, director la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea. De ce? Pentru că PNL-ul e la putere! Pentru liberali, bolnavii de coronavirus sunt doar niște numere, iar instituțiile vitale pentru combaterea virusului doar locuri de joacă pentru imaturii din PNL Vrancea.

În plină criză de coronavirus, PNL-ul local dă totul peste cap, doar pentru a-și numi oameni total nepregătiți în funcții extrem de importante. Noul director, un modest stomatolog din Soveja, prins băut de multe ori la locul de munca, e cel găsit în 2017 de Politia Locala în garsoniera ANL a consilierei PNL Ana Maria Dimitriu în pijamale și plin de nervi că i-a fost deconspirat cuibusorul de nebunii. Pe atunci blonda liberală era doar una dintre amantele lui.

Toți știm că postul de director al Spitalului Județean va fi în scurt timp al consilierei liberale. Dar cum a ajuns un mediocru stomatolog fara pic de experienta ca epidemiolog seful tuturor spitalelor din Vrancea in plina criza si o duduie, fără o zi de munca pana la 40 de ani (dar cu 300.000 euro in cont) dintr-o garsonieră ANL șefa a peste 1300 de angajați ai Spitalului Județean, intrebati-l pe derutatul liberal Ion Stefan zis Grinda, poate cel mai mare rău pe care l-a avut județul nostru vreodată. Dacă-l găsește cineva în perioada asta.

Sursa foto si text – Facebook / Remus Cristea

1 thought on “Cand amantlacul politic …naște beneficii

  1. Ce fraieri sinteti! Asta nu se mai iubeste cu Grinda, a plecat sa faca dans din buric la Orban. Asta vorbeste tot orasul.
    Si cica si Alina Drumea e la fel de zglobie…..unii mai in varsta cica au si poze cu ea de pe vremea cand era barbacsu plecat prin Germania si ea facea cate un ”bacsis” de 50 de lei.. Asa zic unii care se tavalesc de ras cand o vad ce activa este pe feisbuc si zice ca face mancare la batrani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *