Bunghez, dințarul șef de la DSP fuge de locuitorii din Soveja și face campanie la Focșani

Bunghez, dințarul șef de la DSP fuge de locuitorii din Soveja și face campanie la Focșani

Cătălin Bunghez, dințar de meserie, la scos nu la pus, șef la DSP Vrancea, fuge ca dracu de tămâie de localnicii din Soveja, adică de acolo de unde este de fel și unde practica dințăreala la oamenii din sat. Toți s-au întrebat orare de ce? Ce o fi frate acolo?  Care e treaba cu dințărașul nostru de nu se duce să facă campanie electorală partidului care l-a adunat de pe șanț și l-a pus șef la Coronavirus? Ei bine vă spunem noi.

Localnicii care au rămas cam cu gura știrbă după prestația lui doctoraș s-au jurat cu paie cu gunoaie că nu vor să mai audă de dânsul și dacă îl prind îi aplică niște îndreptări fizice dacă va avea de gând să le bată la poartă cu hârtii galbene tocmai bune de șters după o ce te apucă treaba mare.

Cum la Soveja are interzis, dințărașul a pornit prin oraș la dat ziare tot din alea de împachetat borcanele și pus frunze de corcoduș dimpreună cu alți prieteni. Vă readucem aminte cine este Cătălin Bunghez, simplu membru PNL, medic stomatolog în Soveja și iubitul consilierei liberale Ana Maria Dimitriu, a fost numit, fără niciun motiv, director la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea. De ce? Pentru că PNL-ul e la putere!

Pentru liberali, bolnavii de coronavirus sunt doar niște numere, iar instituțiile vitale pentru combaterea virusului doar locuri de joacă pentru imaturii din PNL Vrancea. În plină criză de coronavirus, PNL-ul local dă totul peste cap, doar pentru a-și numi oameni total nepregătiți în funcții extrem de importante. Noul director, un modest stomatolog din Soveja, prins băut de multe ori la locul de munca, e cel găsit în 2017 de Politia Locala în garsoniera ANL a consilierei PNL Ana Maria Dimitriu în pijamale și plin de nervi că i-a fost deconspirat cuibușorul de nebunii. Pe atunci blonda liberală era doar una dintre amantele lui.    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *